Του Νίκου Βιτσιλάκη

Στο Garmisch Partenkirchen στις γερμανικές Άλπεις και από 7 έως 9 Ιουλίου, τα μέλη της διεθνούς κοινότητας της BMW Motorrad θα συναντηθούν σε μια καθιερωμένη -πλέον- τριήμερη γιορτή και για 17η συνεχόμενη χρονιά! Συναρπαστικά stunt shows, ζωντανή μουσική, πάρτι και όλα τα τελευταία μοντέλα της BMW θα κάνουν τις καρδιές χιλιάδων μοτοσυκλετιστών να χτυπήσουν πιο δυνατά για μια ακόμα φορά. Το BMW Motorrad days έχει καθιερωθεί σαν ένα σημαντικό γεγονός για τους φίλους κάθε είδους μοτοσυκλέτας. Αναβάτες σπορ, τουρισμού και enduro, φανατικοί των μετατροπών και απλοί επισκέπτες, όλοι θα έχουν από ένα λόγο για να αισθανθούν όμορφα και να περάσουν υπέροχα στο beergarden ή τα βράδυα σε ένα από τα πάρτι με ζωντανή μουσική. Ανάμεσα στις διασημότητες που θα δώσουν το παρών φέτος είναι οι ηθοποιοί Hannes Jaenicke και Daniel Roesner, καθώς και ο τραγουδιστής και λάτρης της RR Wincent Weiss.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές οι εκδηλώσεις

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται έντονη δράση για κάθε ενδιαφερόμενο. Στο BMW Drift Show με τη Ritzmann Motorsport, θα δείτε τις πλευρικές δυνάμεις G και τη δύναμη των κινητήρων να δοκιμάζονται στα όρια. Αν έχετε την περιέργεια να δείτε πώς μια μοτοσυκλέτα αψηφά τους κανόνες της βαρύτητας, πρέπει να παρακολουθήσετε το εκπληκτικό stunt show με τους μαέστρους του freestyle Mattie Griffin και Sarah Lezito ή να πάτε στα wall-ride show στο αυθεντικό Motodrome. Εκεί, ο Donald και η ομάδα του δίνουν παραστάσεις που κόβουν την ανάσα πάνω σε ιστορικές μοτοσυκλέτες στο παλαιότερο Motordrome του κόσμου. Για πρώτη φορά φέτος, τέσσερις BMW R25 θα γυρίζουν ταυτόχρονα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον πλανήτη. Στο Custom Village, τέλος, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά πραγματικά μοναδικές μετατροπές, συνοδεία live ροκ μουσικής τα βράδυα και στη διάσημη σκηνή Pure & Crafted.
​Μια πραγματική εμπειρία, είσαι δεν είσαι μοτοσυκλετιστής

Βόλτα στα βουνά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονες μοτοσυκλέτες BMW περιμένει τους επισκέπτες να τις δοκιμάσουν και φέτος. Αν είναι να πάτε, συνιστάται να κάνετε εγγραφή στο www.bmw-motorrad.com/motorraddays, κάτι που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου. Οι επισκέπτες του BMW Motorrad Days θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την περιοχή Zugspitz γύρω από το Garmisch, ένα από τα πιο γραφικά τοπία της Γερμανίας, σε ημερήσιες ή μισής μέρας περιηγήσεις, καθώς και σε ξεναγήσεις με ντόπιους ξεναγούς. Θα υπάρχει όμως και δράση enduro στο βουνό Hausberg, σε μια πίστα ιδανική για συναρπαστική οδήγηση, τόσο για νέους όσο και για έμπειρους αναβάτες. Εδώ, οι θιασώτες της off-road οδήγησης μπορούν να ανακαλύψουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες μίας BMW GS κάτω από την καθοδήγηση επαγγελματιών εκπαιδευτών. Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό οδηγικών ικανοτήτων και να “αναμετρηθούν” με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Supermoto Bernd Hiemer, ενώ δεν θα λείπει και ο ανάλογος χώρος Kinderland,  για την ψυχαγωγία των παιδιών. Σημειωτεόν πως όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα BMW στα πλαίσια της διοργάνωσης test rides!
Ευκαιρία να τα πείτε από κοντά με τους μηχανικούς της BMW

Μιλώντας απευθείας με τους ειδικούς της BMW

Η δυνατότητα της απευθείας συνομιλίας με τους τεχνικούς, τους μηχανικούς και τους δοκιμαστές της BMW Motorrad έχει πάντα μεγάλη ανταπόκριση. Εδώ, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά πώς λειτουργεί το τμήμα Εξέλιξης της BMW Motorrad. Επιπλέον, μεγάλοι ταξιδιώτες και θρύλοι της μοτοσικλέτας, όπως οι Michael Martin, Rolf Lange, Christoph Köhler και Lei Jona θα μεταφέρουν τις συναρπαστικές εμπειρίες τους στο BMW Motorrad Cinema, μέσα στο US Lodge

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα δρώμενα της περσινής χρονιάς


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης