Όταν επιλέγεις παπί, επιλέγεις έναν πιστό φίλο. Επιλέγεις έναν ακούραστο σύντροφο. Επιλέγεις το συνεργάτη σου. Το επιλέγεις για την οικονομία που σου προσφέρει και απαιτείς ποιότητα στην πράξη.

Μία εντελώς νέα πρόταση από τη Daytona έρχεται να προσφέρει όλα τα παραπάνω αλλά και κάτι ακόμα. Την ικανοποίηση ότι επέλεξες το παπί που σου αρέσει. Νέα δυναμική σχεδίαση, με sport αναφορές και πρακτικές λύσεις. Προσαρμοσμένο στις νέες τάσεις, το Velos R έρχεται με πλήρη εξοπλισμό στοχεύοντας στην πρωτιά της κατηγορίας με όπλο την αξιοπιστία και την αποδοχή των καταναλωτών. Φέρει το νέο αερόψυκτο διβάλβιδο κινητήρα 120cc της εταιρείας, με απόδοση 8,5Hp, που υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro4 με το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI) που διαθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας τις απαιτούμενες επιδόσεις, χαμηλή εκπομπή ρύπων και κατανάλωση μόλις 1,7lt, η αυτονομία που προσφέρει ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα. Το Velos R διαθέτει ημιαυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων και εκεί που εντυπωσιάζει είναι στο σύστημα των φρένων, διαθέτοντας δύο κυματιστά δισκόφρενα 276(!) και 190mm με συνδυασμένη λειτουργία (CBS). Πρόσθετο στοιχείο ασφάλειας τα Tubeless ελαστικά της Kenda, το ενισχυμένο πιρούνι και τα ρυθμιζόμενα σε 5 θέσεις αμορτισέρ. Το πλαίσιο είναι σωληνωτό δικτύωμα και σε συνδυασμό με το ενισχυμένο ψαλίδι εγγυάται πρόσθετη ακαμψία και ακρίβεια στην οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επίπεδα εξοπλισμού του Velos R125 είναι υψηλά για τα δεδομένα της κατηγορίας, διαθέτοντας μεγάλη σέλα με πλούσιο αφρώδες και αντιολισθητικό υλικό. Η μεγάλη χειρολαβή συνεπιβάτη εκτείνεται κατά μήκος της σέλας καταλήγοντας σε μία sport αεροτομή. Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο χρηστικοί ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι με θύρα φόρτισης USB, καθώς και ένας γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών. Κάτω από τη σέλα υπάρχουν 2 “helmet holders” και χώρος για τα απαραίτητα έγγραφα. Ο κεντρικός μαγνητικός πολυδιακόπτης θα δυσκολέψει μια ενδεχόμενη απόπειρα παραβίασης και τα LED στα πίσω φλας προσδίδουν μια επιπλέον sport χροιά στο σύνολο. Το Velos R125 κοστίζει 1.795€ και είναι το επώνυμο παπί με το πληρέστερο πρόγραμμα υποστήριξης της αγοράς:

– Δωρεάν 2 χρόνια στις εργασίες service*

– Δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια*

* Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται με την αγορά του μοντέλου από κατάστημα με την υποστήριξη της αντιπροσωπείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης