Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW Motorrad μας είχε προετοιμάσει για ένα νέο μικρό supersport μοντέλο το οποίο θα λανσάρει σε Η μικρή supersport θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, τα αγωνιστικά της BMW και σε μαύρο.πρώτη φάση στην Ινδία. Πρόκειται για το G310RR το οποίο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των G310 που την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα G310GS και G310R.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ οι παραγγελίες για το μοντέλο έχουν ξεκινήσει, η BMW αποφάσισε λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να μας δείξει μερικά στοιχεία του σε ένα μικρό βίντεο που ανέβασε στο instagram. Στο βίντεο εμφανίζεται το νέο μοντέλο στα αγωνιστικά χρώματα της BMW M με αιχμηρή ουρά, τιμονόπλακα διάτρητη και τεράστια οθόνη πληροφοριών TFT 5 ιντσών. Η οθόνη μάλιστα είναι όρθια τοποθετημένη και αναμένεται να έχει προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας. Σχεδιαστικά πάντως η μοτοσικλέτα θα ακολουθεί τη δομή του κορυφαίου S1000RR.

Αυτά μας έδειξε η BMW για την ώρα.

Κινητήρας με 34 ίππους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνικά στοιχεία για το G310RR δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητας, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 313 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 34 ίππους και 28Nm ροπής με τη μοτοσικλέτα να ζυγίζει περίπου 160 κιλά. Οι αναρτήσεις θα αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με τους τροχούς να είναι 17 ιντσών από αλουμίνιο. Τα φρένα θα είναι της ByBre με 4πίστονη δαγκάνα εμπρός που θα συνοδεύεται από ABS.

Το teaser της BMW για το νέο G310RR.

Η καινούρια μοτοσικλέτα αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της στις 15 Ιουλίου στην Ινδία. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα έρθει στην Ευρώπη, ωστόσο αν θα κάνει το ταξίδι στη Γηραιά Ήπειρο η τιμή της αναμένεται κοντά στις 5.500€.

Το βίντεο που πόσταρε η BMW Motorrad Ινδίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μαγική μελωδία του εξακύλινδρου BMW K1600GT

Αυτή την BMW R18 δεν την έχεις ξαναδεί!

Μεγάλη νίκη της BWM Motorrad WET στον δραματικό 24ωρο αγώνα του Spa

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης