Επαγγελματίας gamer προκαλεί σε παιχνίδι επαγγελματίες αναβάτες της BMW

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 08:29
Επαγγελματίας gamer προκαλεί σε παιχνίδι επαγγελματίες αναβάτες της BMW

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλές φορές έχουμε δει επαγγελματίες αναβάτες αγώνων μοτοσικλέτας να παίζουν παιχνίδια στις Το 2022 η ομάδα της BMW στο WSBK θα έχει αναβάτες τους Scott Redding και Micheal Van Der Mark.αγαπημένες τους κονσόλες και να δοκιμάζουν νέες πίστες και τεχνικές. Η BMW Motorrad αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό challenge φέρνοντας αντιμέτωπους επαγγελματίες αναβάτες και επαγγελματίες gamers.

Οι αναβάτες που κλίθηκαν ήταν οι Florian Alt και Marcus Reitenberger από τα πρωταθλήματα Superstock και Superbike. Οι δύο αναβάτες αγωνίζονται με την BMW M1000RR και είναι εξοικειωμένοι με τις πίστες και τις υψηλές ταχύτητες. Τι γίνεται όμως όταν πιάσουν το χειριστήριο και βρεθούν αντιμέτωποι με επαγγελματίες παίχτες.

Η εκκίνηση του ξεχωριστού αγώνα...

Η μοτοσικλέτα της πρόκλησης ήταν φυσικά η BMW M1000RR

Η αλήθεια είναι ότι σε μια πραγματική πίστα οι παίχτες videogame δεν θα είχαν καμία τύχη απέναντι στους επαγγελματίες. Στο παιχνίδι όμως τα πράγματα αλλάζουν και το πάνω χέρι έχουν οι gamers. Έτσι, οι επαγγελματίες παίχτες είχαν κάποια μειονεκτήματα όπως ένα μικρό ηλεκτροσόκ στα χέρια ή να τρέχουν σε διάδρομο προπόνησης.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους επαγγελματίες αναβάτες με τον Florian Alt να κερδίζει τελικά τον αγώνα. Όπως και να έχει το βίντεο είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Το βίντεο της BMW Motorrad με την πρόκληση!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Ανέστης Πανταζής "Ο Σαλονικιός"

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο BMW C400X scooter!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 08:29