Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στο στρατόπεδο της KTM τους τελευταίους μήνες με το αυστριακό εργοστάσιο Η KTM ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά!να έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε πολλά καινούρια μοντέλα για το 2022. Μπορεί να έχει ήδη παρουσιάσει για το 2021 τα αναβαθμισμένα Duke 390, Duke 890 και Super Adventure 1290S, ωστόσο πολλές είναι οι εικόνες που έχει κυκλοφορήσει από πειραματικές δοκιμές σε διάφορα μοντέλα όπως το Adventure 890.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γερμανοί του motorradonline παρ΄ όλα αυτά έπιασαν στα πράσα ακόμα ένα μοντέλο το οποίο ετοιμάζονται να αλλάξουν ριζικά οι άνθρωποι της KTM. Πρόκειται για το RC390, το μικρό supersport μοντέλο στο οποίο δουλεύει η KTM τους τελευταίους μήνες και θα το ανανεώσει πλήρως την επόμενη χρονιά.

Μικρό σε διαστάσεις το νέο RC390 πάνω στο οποίο δουλεύει η KTM.

Σημαντικές αλλαγές σε πολλά από τα μοντέλα της ετοιμάζει η KTM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στις φωτογραφίες των Γερμανών φαίνονται δύο μοτοσικλέτες, μία με το γνωστό διπλό φωτιστικό σώμα Με την έλευση του μικρού RC390 ίσως ήρθε η ώρα να δούμε και ένα RC8 superbike από την KTM…εμπρός και ψηλό τιμόνι και μία με ένα μεγαλύτερο φωτιστικό σώμα το οποίο παραπέμπει στο RC8 έχοντας όλα τα πλαστικά καλύμματα πάνω του και ψηλή ζελατίνα.

Τα φέρινγκ είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με εκείνα του προηγούμενου RC, το ίδιο και το ρεζερβουάρ, ενώ το πλαίσιο είναι δανεισμένο από το Duke 390. Το εμπρός πιρούνι είναι της WP 43mm, ενώ τα φρένα είναι της Bybre με δίσκο 320mm. Λογικά και ο κινητήρας θα είναι δανεικός από το Duke 390 με απόδοση 44 ίππους και φυσικά Euro5 προδιαγραφές.

Μένει να δούμε αν το νέο RC390 θα είναι μοντέλο 2022 ή θα προλάβει η KTM να το παρουσιάσει φέτος ως μοντέλο 2021.

Πίσω από το RC υπάρχει ένα γυμνό μοντέλο το οποίο μοιάζει πολύ με το Duke 390.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ραντάρ της Bosch το νέο KTM Super Adventure 1290 S

Παρουσιάστηκε η βασική έκδοση του KTM Duke 890

Ducati και KTM παραμένουν μέχρι το 2026 στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης