Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η CFMoto έχει ανοίξει το γκάζι στο τέρμα και συνεχώς παρουσιάζει νέα μοντέλα, αλλά δημιουργεί και Η CFMoto θα γίνει η τέταρτη φίρμα στη Moto3 της Pierer Mobility ακολουθώντας τις KTM, Husqvarna και GasGas.σημαντικές δράσεις. Αυτήν τη φορά η κινεζική φίρμα δεν έχει κάποιο νέο μοντέλο να μας επιδείξει, αλλά εισβάλει στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας και μάλιστα στο ανώτερο επίπεδο που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMoto εκμεταλλεύεται πολύ σωστά τη συνεργασία της με την Pierer Mobility που έχει κάτω από την ομπρέλα της τις KTM, Husqvarna και GasGas και θα εισέλθει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 την επόμενη χρονιά (2022). Η premium φίρμα της Loncin θα αγωνιστεί με τα χρώματα της γερμανικής ομάδας PruestelGP και θα χρησιμοποιήσει μοτοσικλέτες κατασκευασμένες από την KTM φυσικά με τα λογότυπα της CFMoto.

Στην ομάδα της PruestelGP αγωνιζόταν ο αδικοχαμένος Jason Dupasquier.

Οι μοτοσικλέτες της KTM (Husqvarna, GasGas) έχουν κερδίσει τους 10 από τους 14 αγώνες φέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση της CFMoto με την KTM είναι άριστη καθώς ήδη ένα από τα μοντέλα της φίρμας, το 800MT, Η CFMoto είναι η τρίτη κινεζική φίρμα που μπαίνει στο MotoGP μετά τις Loncin το 2000 και Zongshen το 2005.χρησιμοποιεί τον κινητήρα του KTM 790 Adventure. Σημαντικό είναι επίσης ότι παρότι η μοτοσικλέτα θα είναι κατασκευασμένη από την KTM, η CFMoto θα αναλάβει να τρέξει τη μοτοσικλέτα, να τη στήσει και να την συντηρήσει. Η τεχνογνωσία λοιπόν που θα αποκομίσει είναι πολύ σημαντική.

Στην γκάμα της η CFMoto διαθέτει ένα πολύ καλό supersport μοντέλο, το 300SR, το οποίο έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την οδηγική του συμπεριφορά και την δυναμικό κινητήρα του. Όπως και να έχει πάντως, η κίνηση της CFMoto να μπει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στον κόσμο είναι εξαιρετικά σημαντική και μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από αυτήν την περιπέτεια.

Ο Romano Fenati είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος με τη Husqvarna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ κοντά στην παρουσίαση το μικρότερο 300CL-X από την CFMoto

Ξεκίνησε η γιορτή της μοτοσικλέτας στη Μαρίνα Φλοίσβου

Νέα σειρά αγροτικών UTV από την CFMoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης