Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα μοτοσικλέτας στις Το FTR Championship Edition θα βγει σε μόλις 400 μονάδες.ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Από εκεί έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους θρυλικοί αναβάτες όπως ο Kenny Roberts και ο Nicky Hayden, ενώ όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι αναβάτες έχουν ξεκινήσει να προπονούνται σε αυτό το είδος αγωνιστικής οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Indian είναι από τις πλέον επιτυχημένες μάρκες στο αμερικανικό πρωτάθλημα έχοντας κυριαρχήσει στους τίτλους τα τελευταία πέντε χρόνια. Με αναβάτες τους Jared Mees και Briar Bauman έχουν κερδίσει τα πάντα στο AMA Flat Track και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να το γιορτάσουν με μια ειδική έκδοση του κορυφαίου μοντέλου FTR.

Άφθονη χρήση ανθρακονημάτων σε κάθε γωνιά της μοτοσικλέτας.

Για το 2022 η Indian δημιούργησε την έκδοση FTR Championship Edition η οποία ξεφεύγει σε μεγάλο βαθμό από την βασική έκδοση της μοτοσικλέτας. Είναι χαμηλωμένη αρκετά για να ταιριάζει στο στυλ των flat track μοτοσικλετών με τους τροχούς να είναι πλέον 19 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω. Οι αναρτήσεις έχουν μεγαλύτερες διαδρομές με το εμπρός πιρούνι της Sachs να είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, το ίδιο και το μονό αμορτισέρ πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jared Mees πήρε τον τίτλο το 2021.

Οι ζάντες είναι βαμμένες στο κόκκινο χρώμα, το ίδιο και το πλαίσιο, ενώ η χρήση ανθρακονημάτων είναι εκτεταμένη. Στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ υπάρχει μια πλακέτα με τα πρωταθλήματα της Indian στο AMA Flat Track και το σύστημα εξάτμισης είναι της Akrapovic. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με πλούσια ηλεκτρονικά βοηθήματα, οθόνη TFT έγχρωμη 4,3 ιντσών, επιλογές οδήγησης ενώ το βάρος με τη χρήση carbon έχει μειωθεί στα 222 κιλά. Η τιμή του μοντέλου αναμένεται λίγο κάτω από τα 15.500€.

Βίντεο με την επιστροφή της Indian στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track το 2017.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ηλεκτρικός χούλιγκαν της Indian

Η R18 Transcontinental είναι η πιο παθιασμένη BMW που φτιάχτηκε ποτέ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης