Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Indian είναι μια από τις πλέον ιστορικές μάρκες κατασκευής μοτοσικλετών στην Αμερική διαθέτοντας στην Ακόμα μια εταιρεία μοτοσικλέτας που βάζει στην γκάμα της ηλεκτρικά moped.γκάμα της μερικά από τα πιο διάσημα cruiser μοντέλα στον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία έχει κάνει ένα προσεκτικό άνοιγμα προς ευρύτερο κοινό κάνοντας συνεργασίες με διάσημους οδηγούς όπως ο Sebastien Loeb και μπαίνοντας σε αγώνες μοτοσικλέτας όπως το King of Baggers του αμερικανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο βήμα για την Indian έχει να κάνει με ηλεκτρικές μοτοσικλέτες/ποδήλατα οι οποίες σε πρώτη φάση θα έρθουν σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Super73. Το πρώτο μοντέλο δεν είναι ακριβώς μοτοσικλέτα, αλλά είναι περισσότερο ένα moped το οποίο ονομάζεται eFTR Hooligan 1.2. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο βασίζεται στο S2 της Super73, ωστόσο έχει βάλει το χεράκι του ο πολύ διάσημος σχεδιαστής Roland Sands και το έχει μετατρέψει σε ένα πανέμορφο ηλεκτρικό δίκυκλο.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού.

Απίθανο στυλ με τη σφραγίδα του Roland Sands

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το eFTR είναι εξοπλισμένο με ένα ηλεκτροκινητήρα 2kW ο οποίος είναι ικανός να δώσει ταχύτητες πάνω από Το eFTR Hooligan είναι κατά 800 ευρώ πιο ακριβό από το  S2 της Super73, παρότι είναι το ίδιο ποδήλατο.τα 45Km/h. Ο αναβάτης έχει την επιλογή τριών χαρτογραφήσεων για την ισχύ του κινητήρα, ενώ υπάρχει μια ακόμα επιλογή Off-Road που προσφέρει την μέγιστη ισχύ στο ποδήλατο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 960Wh προσφέροντας αυτονομία 65 χιλιόμετρα.

Το eFTR Hooligan 1.2 είναι εξοπλισμένο με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, δισκόφρενα εμπρός και πίσω στο σύστημα πέδησης, LED φωτιστικά σώματα και επίπεδη σέλα. Η Indian έχει αφαιρέσει τα φτερά εμπρός και πίσω αφήνοντας τους τροχούς εκτεθειμένους για πιο άγρια εμφάνιση, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο κάτω μέρος του πλαισίου. Η τιμή του ηλεκτρικού ποδηλάτου της Indian είναι στα 3.660€ και θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο τους επόμενους μήνες.

Βίντεο παρουσίασης του Hooligan 1.2.

 

Ελαστικά διπλής χρήσης για εύκολη πρόσβαση και στο χώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Buell σίγουρα μας τρολάρει!

Αυτή είναι η νέα Indian Scout Rogue του 2022

Η Harley Davidson επιστρέφει στις ρίζες της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης