Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Indian ενίσχυσε σε μεγάλο βαθμό την γκάμα των μοτοσικλετών της το 2021 φέρνοντας ένα ολοκαίνουριο Η Indian προσφέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό και ενεργητικό σύστημα φωτισμού.FTR 1200, τη νέα σειρά Chief με αιχμή του δόρατος την Super Chief και την Elite. Η αμερικανική φίρμα συνεχίζει και το 2022 να μας δίνει νέα μοντέλα παρουσιάζοντας πρόσφατα τη νέα Scout Rogue.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που ξεχωρίζει αμέσως στο νέο μοντέλο είναι η μικρή μάσκα εμπρός η οποία δίνει μια δυναμική εμφάνιση στο roadster της Indian. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο αρκετά ψηλά με τους καθρέπτες να βρίσκονται Στην άκρη των grip. Πολύ όμορφα σχεδιασμένο είναι το κυρτό ρεζερβουάρ, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε ένα καλοσχεδιασμένο φτερό συνοδευόμενο με τις μεγάλες μαύρες εξατμίσεις.

Από τα πλέον όμορφα roadster, ιδιαίτερα στον μπλε χρωματισμό.

Η τιμή της Scout Rogue κυμαίνεται κοντά στις 15.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 62cu των 1.133 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 97,6Nm ροπής. Η διαφορά του Scout Rogue με το Sixty, εκτός από τον κινητήρα, είναι στο λογότυπο του ρεζερβουάρΣυνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 238 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα. Στις αναρτήσεις συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 298mm εμπρός και έναν δίσκο 298mm πίσω.

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Scout Rogue έχει 19 ιντσών εμπρός τροχό και 16 ιντσών πίσω, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED, το ίδιο και τα φλας. Η Indian παρουσίασε παράλληλα και ένα μικρότερο Scout Rogue Sixty το οποίο φέρει μικρότερο κινητήρα.

Το βίντεο παρουσίασης του Indian Scout Rogue.

 

Εκλεπτυσμένη μάσκα με LED φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Harley Davidson επιστρέφει στις ρίζες της

Ένα Indian Challenger να το πιεις στο ποτήρι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης