Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κατηγορία των Sport Touring μοτοσικλετών βρίσκεται σε μεγάλη άνθιση με πολλές εταιρίες να παρουσιάζουν Η πλούσια γκάμα του RoadSmart καλύπτει περισσότερα από 700 μοντέλα μοτοσικλέτας.σημαντικά μοντέλα. Η Honda μας έδωσε πρόσφατα το νέο NT1100, η Moto Guzzi ετοιμάζει το V100 Mandello, η Suzuki παρουσίασε το GSX-S1000GS, η Yamaha το Tracer 9 GT, ενώ η BMW έχει ήδη στην γκάμα της το εξαιρετικό R1250RT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες αυτές οι μοτοσικλέτες χρειάζονται κορυφαία ελαστικά για να αποδώσουν τα μέγιστα και η Dunlop έρχεται να προσφέρει ένα προϊόν ιδανικό για την κατηγορία Sport Touring και όχι μόνο. Το νέο της ελαστικό ονομάζεται RoadSmart IV  και έρχεται να θέσει νέα πρότυπα για την ιδιαίτερα διευρυμένη γκάμα μοτοσικλετών που καλείται να καλύψει παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής, εξαιρετική πρόσφυση όχι μόνο σε στεγνό, αλλά και σε βρεγμένο οδόστρωμα, παρουσιάζοντας σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες καθώς και γρήγορη επίτευξη θερμοκρασίας λειτουργίας.

Το νέο RoadSmart IV συγκεντρώνει αρκετή τεχνολογία πάνω του.

Μεγάλη γκάμα και δύο διαφορετικές προδιαγραφές SP και GT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dunlop προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό των εξελίξεων και να προσφέρει μια λύση σχεδιασμένη καιΗ φιλοσοφία Just Ride της Dunlop ακολουθεί τη νέα γενιά RoadSmart. προσαρμοσμένη στις νέες κατηγορίες adventure και crossover μοτοσικλετών, αλλά να ταιριάξει άψογα και στις naked και sport touring. Στόχος της νέας σειράς ελαστικών RoadSmart IV είναι να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες των αναβατών που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις, όσο και εκείνων που αποζητούν μία πιο σπορ συμπεριφορά σε κοντινότερες βόλτες σε επαρχιακούς δρόμους.

Το νέο RoadSmart IV βγαίνει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, την SP και την GT. Η SP έκδοση είναι η ιδανική επιλογή για ελαφρύτερες, σπορ μοτοσικλέτες, ενώ η GT έκδοση είναι περισσότερο για τουριστικές μοτοσικλέτες με μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι 120/70ZR17 εμπρός, 180/55ZR17 και 190/55ZR17 πίσω, ενώ η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Dunlop περιλαμβάνει σκελετό χωρίς ενώσεις από ενιαίο νήμα για γρήγορη επίτευξη θερμοκρασίας λειτουργίας.

Ιδανικό για sport touring μοτοσικλέτες αλλά και crossover μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Michelin παραμένει στο MotoGP μέχρι το 2026

Η καινούρια Yamaha XSR900 είναι αφιερωμένη στον Christian Sarron

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης