Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλά είναι τα δρώμενα φέτος στο Mandello del Lario καθώς η Moto Guzzi γιορτάζει τα 100 της χρόνια Το V7 της Moto Guzzi αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.φέτος. Έπειτα από πολλά αφιερώματα, ειδικές εκδόσεις μοντέλων και το ολοκαίνουριο V100 Mandello, φαίνεται πως οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στην ανανέωση της σειράς V7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημοφιλές moto.it εμφανίστηκαν εικόνες από ένα μεταμφιεσμένο Moto Guzzi το οποίο μοιάζει με τη σειρά V7. Το καμουφλάζ δεν αφήνει πολλά να φανούν ωστόσο υπάρχουν στοιχεία τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε. Ένα από αυτά είναι το εμπρός φωτιστικό σώμα το οποίο είναι μικρότερο και όχι στρογγυλό, όπως είναι το αντίστοιχο του σημερινού μοντέλου.

Αυτή είναι η περίφημη φωτογραφία που παρουσιάστηκε στο Moto.it.

Στην EICMA 2021 ίσως δούμε κάποιο πρωτότυπο V7

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορές έχουμε και στο πίσω μέρος με την ουρά να είναι ψηλότερη και πιο σύγχρονη, ενώ η διάταξη των Η Moto Guzzi έχει ανακοινώσει την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και θεματικού πάρκο στο Madello del Lario.πίσω αμορτισέρ παραμένει ίδια. Κινητήρας και μετάδοση δείχνουν ανέπαφα, ενώ και οι εξατμίσεις είναι δύο, μία σε κάθε πλευρά της μοτοσικλέτας. Η V7 παρουσιάστηκε το 2012 και δεν έχει αλλάξει μορφή από την πρώτη του παρουσίαση. Ίσως, το 2022, έπειτα από δέκα χρόνια, η Moto Guzzi αλλάξει ριζικά το νέο της μοντέλο.

Όπως και να έχει, η Moto Guzzi αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην EICMA 2021 καθώς εκεί θα δούμε για πρώτη φορά ολοκληρωμένο και το V100 Mandello. Ίσως, στο Μιλάνο να πάρουμε και μια γεύση από το νέο V7, έστω και σε πρωτότυπη μορφή.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο με τον φωτογράφο Jorge Abian στην Πορτογαλία με ένα V7.

 

Αυτή είναι η Mandello V100 που θα φέρει τη Moto Guzzi στη Sport Touring κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ιταλικά ταχυδρομεία στο πλευρό της Moto Guzzi

Παρουσιάστηκε η εντυπωσιακή Moto Guzzi V100 Mandello

Τρία επετειακά μοντέλα ετοιμάζει η Moto Guzzi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης