Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αγάπη του Lewis Hamilton για τους δύο τροχούς είναι δεδομένη με τον Βρετανό, 7 φορές Παγκόσμιο Η MV Agusta έχει κατασκευάσει και μια Brutale αφιερωμένη στον Lewis Hamilton.Πρωταθλητή Formula 1, να έχει δείξει πολλές φορές την συμπάθειά τους στις μοτοσικλέτες. Τον έχουμε δει να οδηγεί την αγωνιστική Yamaha M1 του Valentino Rossi, τον έχουμε δει πολλές φορές να κάνει εμφανίσεις στις πίστες της F1 πάνω σε δίτροχα, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να οδηγήσει και την «δική του» MV Agusta στη διάρκεια του GP του Μονακό ή της Monza.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton πριν από μερικά χρόνια είχε συνεργαστεί στενά με την MV Agusta – υπό το βλέμμα της Mercedes AMG – προκειμένου να δημιουργηθεί μια ειδική έκδοση της F4 superbike της ιταλικής φίρμας. Το αποτέλεσμα ήταν μια εντυπωσιακή F4 RC με την κωδική ονομασία LH44 για να τιμήσει τον πολυπρωταθλητή. Η μοτοσικλέτα ήταν βαμμένη στο έντονο κόκκινο χρώμα με μεγάλα λογότυπα LH44 στα πλαστικά φέρινγκ.  

Σπάνια και πολύ εκλεπτυσμένη η MV Agusta του Lewis Hamilton.

Η μοτοσικλέτα του Hamilton έχει 212 ίππους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F4 RC LH44 είχε τετρακύλινδρο κινητήρα 999 κ.εκ. ο οποίος είχε απόδοση 212 ίππους και είχε χειροποίητη εξάτμιση της SC-Project, ενώ μόλις 44 μοντέλα κατασκευάστηκαν και ένα από αυτά μπήκε στο γκαράζ του Βρετανού οδηγού. Πλέον, μια από τις σπάνιες αυτές MV Agusta F4 βγήκε προς πώληση σε δημοπρασία στην Αγγλία και ίσως να μπορέσεις να την κάνεις δική σου, αν και η τιμή της μάλλον θα είναι απλησίαστη. Η τιμή πώλησης της αρχικής F4 LH44 ήταν 65.000€ κάτι που σημαίνει ότι η δημοπρασία δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τις 100.000€!

Η τιμή πώλησης της ειδικής έκδοσης ήταν 65.000€!

Πολλοί είναι οι οδηγοί τη Formula 1 που έχουν εκφράσει ανοιχτά την αγάπη τους για τους δύο τροχούς. Οι Fernando Alonso και Sebastian Vettel είναι μερικοί από αυτούς, ενώ ο Kimi Raikkonen πρόσφατα έγινε επικεφαλής ομάδας της Kawasaki στα motocoss. Μην ξεχνάμε και τον μεγάλο Michael Schumacher ο οποίος είχε κάνει και μικρή καριέρα στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Superbike IDM.

Βίντεο με την παράδοση της μοτοσικλέτας στον οδηγό της Mercedes.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της MV Agusta αποκαλεί τον Πούτιν παρανοϊκό ψεύτη!

Τρομερή ζήτηση για το MV Agusta Lucky Explorer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης