Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην EICMA 2021 τον περασμένο Νοέμβριο η MV Agusta παρουσίασε στο κοινό το πολυαναμενόμενο νέο της Μεγάλο ενδιαφέρον για τα δύο adventure μοντέλα της MV Agusta.adventure μοντέλο Lucky Explorer 9.5. Είναι η πρώτη απόπειρα της ιταλικής φίρμας premium μοτοσικλετών να εισχωρήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας δανειστεί στοιχεία από την αδερφή εταιρεία Cagiva και το project Lucku Explorer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η MV Agusta παρουσίασε δύο μοτοσικλέτες στο Μιλάνο, την 9.5 και την 5.5 η οποία ήρθε μετά από συνεργασία με την QJMotor και την Benelli. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο μοντέλα τράβηξαν έντονα τα βλέμματα του κοινού στην Έκθεση κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον CEO της εταιρείας Timur Sardanov.

Βίντεο με τα δύο Lucky Explorer στην EICMA.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

15.000 παραγγελίες στα δύο Lucky Explorer!

Ο επικεφαλής της MV Agusta δήλωσε ότι τα δύο μοντέλα Lucky Explorer έχουν κάνει θραύση στο H συγκεκριμένη κατηγορία έχει άνοδο με μοτοσικλε΄τες όπως οι Ducati DesertX και η Husqvarna Norden 901.αγοραστικό κοινό και ήδη έχουν 15.000 παραγγελίες για τα νέα μοντέλα! Η μοτοσικλέτα θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Βαρέζε και ο Sardanov αναφέρει πως με αυτές τις παραγγελίες θα πρέπει να δουλέψουν εντατικά για τα επόμενα δύο χρόνια!

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως μόλις λυθούν τα προβλήματα της πανδημίας και των εξαρτημάτων, τότε θα αυξηθεί ο ρυθμός παραγωγής των μοντέλων της MV Agusta. Θυμίζουμε ότι το 2021 η MV Agusta παρήγαγε 5.000 μονάδες, ενώ το 2022 αναμένεται να παράξει 9.000 μονάδες.

Επηρεασμένο από τη συνεργασία της MV Agusta με την QJMotor.

Εντυπωσιακά μοντέλα τα οποία μάλλον θα δούμε στην αγορά το 2023

Όσο για τα δύο μοντέλα που έχουν κερδίσει το κοινό, το 9.5 είναι ένα σκληροπυρηνικό adventure μοντέλο Κορυφαία αισθητική και κορυφαία περιφερειακά στο Lucky Explorer 9.5.ικανό για ταξίδι και εκτός δρόμου περιπέτειες. Ο κινητήρας είναι τρικύλινδρος 931 κ.εκ. με απόδοση 124 ίππους και συνοδεύεται από κορυφαίες αναρτήσεις, φρένα και ηλεκτρονικά. Από την άλλη, το 5.5 θυμίζει έντονα το Benelli TRK502. Είναι εξοπλισμένο με ένα δικύλινδρο κινητήρα 554 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους, ενώ είναι ικανό να αναπτύξει τελική ταχύτητα 160Km/h.

Από τα λεγόμενα πάντως του Sardonov θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023 για να δούμε τα πρώτα Lucky Explorer.

Βίντεο παρουσίασης του Lucky Explorer 5.5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστολή EICMA 2021: Τα “έργα τέχνης” της MV Agusta

Το πιο premium πατίνι ανήκει στην MV Agusta

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης