Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Αυστρία αποφάσισε να γίνει σκληρή όσον αφορά τους «χουλιγκανισμούς» στην οδήγηση μοτοσικλέτας Πάντα ενεργοποιημένο το Wheelie Control μόλος περάσεις τα σύνορα της Αυστρίας.ανεβάζοντας στα ύψη τις ποινές σε περίπτωση παραβίασης. Πιο συγκεκριμένα, αν κάποιος κάνει σούζα στους δρόμους της Αυστρίας και πιαστεί στα δίχτυα της αστυνομία το πρόστιμο ανέρχεται στις 10.000€ και η μοτοσικλέτα κατάσχεται για τρεις ημέρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας της Βρετανίας η οποία διέρρευσε τα νέα μέτρα, τα «παιχνίδια» όπως ντριφτ, έντο, ξερογκαζιές, μπλοκαρίσματα και ότι άλλο έχει να κάνει με «μη φυσιολογική χρήση» της μοτοσικλέτας θα τιμωρείται από το νόμο. Η αστυνομία της Αυστρίας αναφέρει πως θα ενισχύσει τις περιπολίες για να μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση τόσο στις πόλεις, αλλά και στα επαρχιακά οδικά δίκτυα.

Ξέχνα τα donuts στη Βιέννη!

Η Αυστρία αποτελεί σημαντικό μοτοσικλετιστικό προορισμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην χώρα λοιπόν που φτιάχνονται οι μοτοσικλέτες με τον μεγαλύτερο δείκτη fun factor, οι KTM, οι περιορισμοί γίνονται ακραίοι. Φανταστείτε να βγαίνετε με το Duke 890R σας στους δρόμους της Βιέννης και να έχετε ξεχάσει να ενεργοποιήσετε το σύστημα ελέγχου σούζας. Η μοτοσικλέτα αναπόφευκτα θα σουζάρει κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμάζει τα 10.000€!

Η Αυστρία είναι μια χώρα η οποία προσελκύει πολλούς μοτοσικλετιστές τους καλοκαιρινούς μήνες με όμορφα περάσματα από τις Άλπεις και τα ορεινά χωριά. Επιπλέον, τον Αύγουστο πραγματοποιείται και αγώνας MotoGP στην πίστα Red Bull Ring. Όποιος ταξιδέψει λοιπόν φέτος στην Αυστρία καλό είναι να είναι προσεκτικός με την ανύψωση του εμπρός τροχού.

Τέτοιου είδους «παιχνίδια» πλέον θα γίνονται μόνο σε ασφαλές περιβάλλον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης