Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα νέα μοντέλα της σειράς 350 της Daytona by Zontes που αναμένεται να τραβήξουν έντονα τα Η σέλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άνεση στο ταξίδι και εργονομική θέση οδήγησης.βλέμματα πάνω του είναι το 350 X2. Πρόκειται για ένα sport touring με πολύ όμορφο και φουτουριστικό σχεδιασμό το οποίο είναι έτοιμο να κάνει το ταξίδι εύκολη υπόθεση χάρη στον ισχυρό κινητήρα, στις καλές αναρτήσεις και στον πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα ακολουθεί τη σχεδιαστική δομή των μοτοσικλετών της κατηγορίας τουρισμού έχοντας καλή προστασία από τα στοιχεία της φύσης, μεγάλο φέρινγκ και άνετη θέση οδήγησης. Πολύ δυνατός είναι ο εξοπλισμός της 350 X2, ο οποίος κάνει τη ζωή του αναβάτη εύκολη στις μεγάλες αποστάσεις. Διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί GEN 2.5, έγχρωμη οθόνη TFT με πλούσιες πληροφορίες και σύστημα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, κρυφό φωτισμό στους διακόπτες, δύο θύρες φόρτισης USB, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και LED φωτιστικά σώματα.

Σωστά μελετημένη αεροδυναμική για μέγιστη κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης.

Ο κινητήρας του 350 Χ2 είναι ο καινούργιος μονοκύλινδρος των 348 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και Ισχυρός κινητήρας με πολύ προσεγμένο ψεκασμό της Bosch.32,8 Nm ροπής. Ο ψεκασμός προέρχεται από την τελευταία γενιά ψεκασμών της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό στην εργονομία είναι ότι τα λεβιέ του πίσω φρένου είναι ρυθμιζόμενα σε τρεις θέσεις προκειμένου ο αναβάτης να βρει την κατάλληλη θέση οδήγησης που προτιμά. Ο κινητήρας διαθέτει νέα μονάδα ECU με δύο χαρτογραφήσεις ECO και Sport, ενώ καινούργια είναι η σχεδίαση της εξάτμισης.

Πλαϊνές βαλίτσες, δικάβαλο και φύγαμε για ταξίδι!

Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός 43 mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω διαμέτρου 52 mm, οι οποίες προσφέρουν σπορ συμπεριφορά, αλλά και άνεση στο ταξίδι ακόμα και με φορτίο. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 320 mm εμπρός με δαγκάνα 4πίστονη της J.Juan και έναν δίσκο 265 mm πίσω με ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών χυτοί από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 185 κιλά γεμάτο.

Το Daytona by Zontes 350 X2 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.695€.

Το βίντεο παρουσίασης του 350 X2:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Level Up από την Daytona by Zontes με τα νέα μοντέλα 350

Το ελκυστικό Daytona Dyneta 50 θα σε σαγηνεύσει

Με το Daytona Explorer 125 βλέπεις με άλλο μάτι την πόλη σου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης