Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές εβδομάδες η Yamaha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον οργανισμό Στόχος της Yamaha είναι να μαζέψει 100.000€ προκειμένου να ανανεώσει τον στόλο μοτοσικλετών του Riders for Health.Riders for Health προσφέροντας μοτοσικλέτες και τεχνική υποστήριξη. Το επόμενο βήμα της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι μια ιδιαίτερη δημοπρασία η οποία γίνεται με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τον οργανισμό που προσφέρει ιατρική περίθαλψη σε απομακρυσμένες περιοχές της Αφρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha, τον Απρίλιο που μας πέρασε, πήρε μέρος στον αγώνα Tunisia Desert Challenge με μια ειδικά διαμορφωμένη Tenere 700 World Raid. Μάλιστα η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με αναβάτη τον Alessandro Botturi δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες της off-road μοτοσικλέτας της. Ανάμεσα στα αυτοκόλλητα στα πλαστικά της μοτοσικλέτας υπήρχε και το λογότυπο της Riders for Health στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike στο Donington Park της Αγγλίας η Yamaha ανακοίνωσε ότι η μοτοσικλέτα που κέρδισε στο Tunisia Desert Challenge θα βγει σε δημοπρασία, ενώ παράλληλα κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 20.000€ από αξεσουάρ που δώρισαν οι αναβάτες του WSBK στη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας ήταν ο Pol Tarres

Εκτός από την μοτοσικλέτα του Botturi η Yamaha έχει ήδη ανακοινώσει πως θα πάρει μέρος στον αγώνα Africa Eco Race που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Και η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα φέρει τα λογότυπα της Rider for Health και φυσικά θα δημοπρατηθεί αργότερα μέσα στο 2022.

Βίντεο της Yamaha για το Tunisia Desert Challenge.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

And the Oscar goes to… Yamaha XSR 125

Η Yamaha μας ξεναγεί στο ιστορικό εργοστάσιο της MBK

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης