Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Zontes δείχνει ασταμάτητη τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζοντας συνεχώς νέα projects. Ήδη τα δείγματα Πολύ πιθανό να δούμε και το πρώτο adventure μοντέλο της Zontes με τον τρικύλινδρο κινητήρα.της κινεζικής εταιρείας η οποία ανήκει στην Guangdong Tayo Motorcycle Technology είναι εξαιρετικά στην περίπτωση των μοτοσικλετών 125 κ.εκ. και 300 κ.εκ,. αλλά τώρα αναζητάει το επόμενο βήμα εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα είχαμε δει τη Zontes να ασχολείται με έναν νέο κινητήρα μονοκύλινδρο 350 κ.εκ. αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την κατασκευή κάποιου δικύλινδρου συνόλου. Εκείνο όμως που έκανε αίσθηση είναι η ανακοίνωση της εταιρείας για την κατασκευή ενός τρικύλινδρου συνόλου!

Πολύ κόμπακτ οι διαστάσεις του νέου τρικύλινδρου κινητήρα της Zontes.

Μπορεί και πάνω από 100 ίππους η απόδοση του κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα teaser βίντεο το οποίο δημοσίευσε παρουσίασε έναν καινούριο κινητήρα ο οποίος βρίσκεται στη Η Zontes ετοιμάζεται να κοιτάξει στα μάτια τις Yamaha και Triumph.διαδικασία εξέλιξης και είναι τρικύλινδρος. Ο κυβισμός του θα είναι κοντά στα 800 κ.εκ. με την ισχύ κοντά στους 100 ίππους.

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληροί τις προδιαγραφές Euro5, θα είναι μικρός και ελαφρύς και σίγουρα θα μπει σε μια ευρεία γκάμα μοτοσικλετών. Ο νέος κινητήρας δε θα αργήσει, όπως όλα δείχνουν, να κάνει την επίσημη εμφάνισή του και ίσως μέσα στο 2022 δούμε τα πρώτα μοντέλα. Στους τρικύλινδρους, λοιπόν, κινητήρες της Triumph, της Yamaha και της MV Agusta έρχεται να προστεθεί η απάντηση από την Κίνα.

Το teaser βίντεο της Zontes:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δύναμη της γοητείας του Daytona 155 U1 το κάνει ακαταμάχητο

Επεκτείνει την γκάμα της η Zontes

Ετοιμάζει μεγαλύτερο scrambler η Zontes;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης