Έχοντας συγκεντρώσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην κατηγορία SSP, η κορυφαία Supersport μεσαίου κυβισμού της Kawasaki επιστρέφει με στόχο την απόλυτη οδηγική εμπειρία τόσο στα track days όσο και στον δρόμο.

Διατηρώντας τον θρυλικό κινητήρα 636cc της Kawasaki με αναθεωρημένες σχέσεις ταχυτήτων για καλύτερη απόδοση στις χαμηλές-μεσαίες στροφές, το νέο Ninja ZX-6R προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro4 και κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην ευρωπαϊκή αγορά. Η επιστροφή αυτή συνοδεύεται από νέα εμφάνιση, που απηχεί την πρόσφατη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας Ninja. Το νέο φέρινγκ με τους διπλούς LED προβολείς και η αιχμηρή ουρά προσδίδουν στη μοτοσυκλέτα μοντέρνα και άκρως επιθετική αύρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Ninja ZX-6R έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό, με βοηθήματα αναβάτη που στοχεύουν τόσο σε βελτιωμένη sport συμπεριφορά όσο και στην ευχρηστία για άνετη καθημερινή οδήγηση. Το νέο μοντέλο διαθέτει πλέον KTC (Kawasaki Traction Control), το υψηλής ακριβείας Kawasaki Intelligent anti-lock Braking System (KIBS), Quickshifter που επιτρέπει ανεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη, επιλογές ισχύος, συμπλέκτη Assist & Slipper. Ο νέος πίνακας οργάνων έχει, μεταξύ άλλων, ενδείξεις για οικονομική οδήγηση, στάθμη καυσίμου και αυτονομία, ρυθμιζόμενη ένδειξη shift-up για αλλαγές ταχυτήτων, καθώς και πρίζα 12V για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την εφαρμογή της προηγμένης ανάρτησης της Showa Big Piston-Separate Function Fork, με μεγάλα δισκόφρενα με monobloc δαγκάνες ακτινικής διάταξης και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Battlax Hypersport S22 της Bridgestone, το Ninja ZX-6R του 2019 προσφέρει ένα αναβαθμισμένο sport σύνολο. Η θέση οδήγησης συνδυάζει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά με την εργονομία, εξυπηρετώντας τη διπλή αποστολή μιας supersport μοτοσυκλέτας που υπόσχεται συναρπαστικές επιδόσεις στην πίστα και απολαυστικές βόλτες στον δρόμο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης