Το καθιερωμένο ραντεβού με τα ολοκαίνουρια χωμάτινα μοντέλα της αυστριακής φίρμας ξεκινά φέτος από το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου. 

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον οι άνθρωποι της K-Motors South East Europe θα σας περιμένουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσετε μία ή και περισσότερες από τις 7 μοτοσικλέτες MX και Enduro που θα είναι διαθέσιμες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O στόλος των μοτοσικλετών περιλαμβάνει τα KTM 450 SX-F, 150 EXC TPI, 250 EXC-F, 300 EXC TPI και Husqvarna FC250, TE250i, FE350. Εννοείται πως για να τα οδηγήσετε θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό: κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα/αγκώνες και προστατευτικό θώρακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και γι΄ αυτό καλό θα ήταν να δηλώσετε συμμετοχή σήμερα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο 210-5540640 και να δηλώσουν συμμετοχή (και online) εδώ.

Εμείς θα είμαστε εκεί και, αφού οδηγήσουμε όσο πιο πολλά μοντέλα προλάβουμε, θα επανέρθουμε με τις εντυπώσεις μας, έτσι όπως είχαμε κάνει και πέρυσι δηλαδή (δείτε εδώ). 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης