Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kymco παρουσίασε το νέο της X-Town 300i για το 2021 με αναβαθμισμένο κινητήρα, πολλές αισθητικές Το νέο X-Town διαθέτει και φώτα ημέρας DRLαλλαγές και αυξημένο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημαντικότερη αλλαγή έχει γίνει στον κινητήρα ο οποίος πλέον ακολουθεί τις προδιαγραφές Euro5. Ο μονοκύλινδρος των 276 κ.εκ. αποδίδει 22,9 ίππους και 23,5 Nm ροπής έχοντας καινούριο σύστημα τροφοδοσίας και νέους εκκεντροφόρους. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13 λίτρων, ενώ το βάρος του scooter είναι στα 200 κιλά. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω.

Αναβαθμισμένος σε όλα τα επίπεδα το νέο X-Town δίνει έμφαση στην άνεση και την ασφάλεια

Καινούρια φώτα LED και πιο ποιοτικές λύσεις στην άνεση και την εργονομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το Kymco διαθέτει έναν εντελώς νέο προβολέα εμπρός με πολλαπλά σώματα LED. Το πίσω Οι πίσω αναρτήσεις έχουν ρύθμιση προφόρτισηςμέρος είναι πολύ φουτουριστικό με το φωτιστικό σώμα να διαγράφει ένα μεγάλο X και εκείνο με τεχνολογία LED. Καινούρια είναι τα γραφικά, ενώ σχεδόν σε όλα τα πλαστικά καλύμματα έχουν γίνει αναβαθμίσεις.

Στον εξοπλισμό το X-Town διατηρεί υψηλό επίπεδο με μεγάλο φωτιζόμενο χώρο αποσκευών κάτω από τη σέλα, θύρα USB, ρυθμιζόμενες μανέτες και μια μείξη από αναλογικά και ψηφιακά όργανα πληροφοριών.

Το νέο Kymco X-Town 300i θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και γκρι.

Πολλαπλοί προβολείς LED στο εμπρός φωτιστικό σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ηλεκτρονικό γκάζι το νέο Kymco AK550

Παρουσιάστηκε επίσημα το Voge 500AC

Το νέο εργαλείο δουλειάς της Kymco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης