Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το είχαμε δει να παρουσιάζεται τις προηγούμενες εβδομάδες στην Κίνα και την Ευρώπη και τώρα ήρθε η ώρα Το CL-X είναι εξοπλισμένο και με σύστημα Cruise Control!να το δούμε από κοντά. Ο λόγος για το πανέμορφο 700CL-X Heritage της CFMoto το οποίο έρχεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας των νέο ρετρό μοντέλων με τον όμορφο σχεδιασμό του, τις εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά από την τρομερή του τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το CL-X Heritage διατηρεί έναν κλασικό σχεδιασμό scrambler συνοδευόμενο από μοντέρνα στοιχεία. Το εμπρός στρογγυλό φωτιστικό σώμα LED ξεχωρίζει με την προσθήκη μιας μικρής μάσκας που σχηματίζει ένα χαρακτηριστικό “X”. Το φαρδύ τιμόνι και το στρογγυλό όργανο πληροφοριών βοηθάνε στη ρετρό αισθητική του, ενώ το κοντό τελείωμα της ενιαίας σέλας προσδίδει μια σπορ χροιά στη μοτοσικλέτα.

Εκτός από την εμφάνιση δυνατή είναι και η οδική του συμπεριφορά.

Το CL-X έρχεται σε δύο χρωματισμούς Twilight Blue και Coal Grey

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καρδιά του CL-X βρίσκεται ένας νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 74 Διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης, Economic και Sportίππους και 68Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Bosch προσφέροντας δυνατές επιταχύνσεις, ευστροφία και υψηλής ποιότητας απόκριση στο γκάζι. Ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος κάτι που βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός της KYB και ένα μονό αμορτισέρ πίσω επίσης της KYB τα οποία είναι ρυθμιζόμενα. Συνεργάζονται άψογα με ένα πλαίσιο σωληνωτό και ένα αλουμινένιο ψαλίδι, ενώ στα φρένα έχουμε σύστημα της J.Juan με έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 196 κιλά.

Το νέο CFMoto CL-X έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Η τιμή του από την άλλη, είναι… σκάνδαλο καθώς κοστίζει μόλις 5.990€!

Στρογγυλό ψηφιακό όργανο τεχνολογίας LCD.

Το πίσω φωτιστικό σώμα LED είναι χαρακτηριστικό της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικές εκπτώσεις στα 400GT και 650GT της CFMoto

Στο Πεκίνο παρουσιάστηκε η Sport έκδοση του CFMoto 700 CL-X

Το 800MT της CFMoto έρχεται με απίστευτο εξοπλισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης