Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με ακόμα ένα teaser video η SuperSoco ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση των μοντέλων της για τοΠολύ δυναμική αναμένεται η νέα γκάμα ηλεκτρικών SuperSoco 2021. Αυτήν τη φορά ήταν το TC Wanderer που πήρε σειρά να εμφανιστεί στο βίντεο της εταιρείας το οποίο είναι μία πιο ρετρό έκδοση του TC Max και του TC Hunter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εμπειρία του TCMax τα νέα μοντέλα της Super Soco αναμένεται να ακολουθούν παρόμοιο μοτίβο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά Στην περίπτωση του προηγούμενου Max ο κινητήρας είχε απόδοση 5,1 kW με αυτονομία από την μπαταρία κοντά στα 110 χιλιόμετρα, ενώ η τελική ταχύτητα έφτανε τα 95 km/h. Ο ηλεκτροκινητήρας ήταν τοποθετημένος μέσα στο πλαίσιο και είχε σύνδεση με ιμάντα στον πίσω τροχό προσφέροντας καλή ισορροπία στη μοτοσικλέτα, αλλά και αποτελεσματικότητα στην απόδοση.

Λεπτή σιλουέτα με έντονα τα ρετρό κλασικά χαρακτηριστικά
Νέες επιλογές για τα καινούρια TC

Στην περίπτωση των νέων TC αναμένεται να έχουμε μεγαλύτερη αυτονομία, ;ίσως ξεπερνάει τα 180 χιλιόμετρα, Τα SuperSoco θα τα βρείτε στην Motoway, όπως άλλωστε και τις μοτοσικλέτες της Benelli…με τον κινητήρα να είναι πιο ισχυρός με απόδοση περίπου 6kW, ενώ είναι πολύ πιθανό ο ηλεκτροκινητήρας να είναι τοποθετημένος απευθείας στον πίσω τροχό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε πλήρη εικόνα των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της SuperSoco με τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές και πότε θα είναι διαθέσιμα.

Το teaser της SuperSoco

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχεδόν έτοιμη η ηλεκτρική Super Soco

Xiaomi Super Soco CUx: Ηλεκτρικό και scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης