του Νίκου Βιτσιλάκη

Το best seller της ιταλικής φίρμας αποκτά ένα ακόμα μέλος, το οποίο φυσικά διατηρεί αναλλοίωτο τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητα της οικογένειεας V7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Night Pack βασίζεται στην έκδοση Stone, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Οι διαφοροποιήσεις που έχουν γίνει στηρίζονται στη γνώριμη πολιτική του εκσυγχρονισμού, κάτι που στην περίπτωσή μας μεταφράζεται σε νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, τα οποία επιπρόσθετα διαθέτουν και τεχνολογία full led.

Η χαμηλότερη τοποθέτηση του προβολέα και του πίνακα οργάνων, καθώς και το νέο πιο κοντό και λεπτό πίσω φτερό με ενσωματωμένο το φανάρι και τη βάση πινακίδας, σίγουρα προσδίδουν στο Stone Night Pack ένα πιο εκλεπτυσμένο προφίλ και την επιθυμητή εικόνα ενός “καστομαρισμένου” μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και η σπέσιαλ σέλα με τις θερμοκολλημένες ραφές και το κεντημένο στο πίσω της μέρος γκρι λογότυπο Moto Guzzi. Το Night Pack είναι διαθέσιμο ήδη στην αγορά με τιμή 9.480€ και σε τριες χρωματισμούς, μαύρο “Nero Ruvido”, μπρονζέ “Bronzo Levigato” και μπλε “Blu Pungente”.

Νέα χρώματα για το V7III Special

Παράλληλα με το Night pack, η Moto Guzzi προχώρησε και στην παρουσίαση δύο νέων χρωματικών επιλογών για την έκδοση Special (μαύρο “Nero Onice” και γκρι “Grigio Cristallo”), την πιο κλασική και κομψή ερμηνεία της “settemmezzo” από το Μαντέλο, αυτή που παραμένει πιο κοντά στο πνεύμα του πρωτότυπου μοντέλου.

Διακρίνεται από τις πολυάριθμες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και τα γυαλιστερά γραφικά και όπως το διάσημο V750 S3 του 1975 φέρει τις χαρακτηριστικές λωρίδες στα πλαϊνά καπάκια κάτω από τη σέλα, που ταιριάζουν με τις ίδιου χρώματος οριζόντιες λωρίδες του ρεζερβουάρ.

Οι πανέμορφοι ακτινωτοί τροχοί διαθέτουν στιλβωμένα κανάλια και μαύρα μουαγιέ, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από δύο μεγάλα αναλογικά όργανα, η καφέ σέλα με “oldschool” ραφή χαρίζει μία ακόμα vintage πινελιά και η επιχρωμιωμένη ατσάλινη χειρολαβή για το συνεπιβάτη περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Η τιμή έχει παραμείνει στα 9.180€ και όπως όλα τα μοντέλα της σειράς V7 διατίθεται με δωρεάν διετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια, όπως επίσης και με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες εξόφληση. Περισσότερα για τη γκάμα V7 μπορείτε να δείτε εδώ και αν μέλημά σας είναι το απόλυτο ρίξτε μια ματιά και εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης