του Νίκου Βιτσιλάκη 

Η πρώτη modern classic On/Off Adventure της αγοράς αποκτά μια περισσότερο ταξιδιάρικη έκδοση, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που απαιτούν oι πολύωρες διαδρομές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το σημαντικό στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με τον πραγματικά διττό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, κάτι που σημαίνει ότι τα ταξίδια μπορούν να περιλαμβάνουν και οδήγηση εκτός δρόμου. Γιατί το όλο στήσιμο και οι προδιαγραφές του V85 TT προσφέρουν στον αναβάτη τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση να κινηθεί με ευκολία ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Αρκεί να έχει την εμπειρία και την ικανότητα να το κάνει. Και το λέμε αυτό γιατί τα κιλά δεν είναι λίγα και ο όγκος τα κάνει να φαίνονται περισσότερα εκεί όπου η πρόσφυση εκλείπει.

Το ότι το ΤΤ μπορεί να πάει σχεδόν παντού δεν σημαίνει ότι όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε. Δυστυχώς, είναι συχνό το φαινόμενο πρωτόλειοι αναβάτες με ελάχιστη εμπειρία να αγοράζουν κάτι πιστεύοντας ότι αυτό από μόνο του θα τους κάνει «εντουράδες». Χρειάζεται μέτρο, μάθετε να χειρίζεστε τη μοτοσικλέτα σας στην άσφαλτο, μπείτε σε βατούς χωματόδρομους αρχικά και μετά θα καταλάβετε από μόνοι σας μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Και όταν κρίνετε ότι «το έχετε», τότε θα ανακαλύψετε πόσα μοναδικά σημεία διαθέτει η χώρα μας και δεν τα είχατε -ακόμη- επισκεφθεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το V85 TT Travel σχεδιάστηκε αναμφίβολα για ταξίδια. Με τα αξεσουάρ που διαθέτει πάνω του μετατρέπεται σε ιδανικό σύντροφο στα ταξίδια της αναζήτησης. Λεπτομέρειες όπως η νέα ζελατίνα (60% μεγαλύτερη από αυτή της απλής έκδοσης), οι δύο πλαϊνές βαλίτσες, τα θερμαινόμενα γκριπ, το σύστημα πολυμέσων Moto Guzzi MIA, οι προβολείς ομίχλης LED και τα ελαστικά Michelin Anakee Adventure αναδεικνύονται εργαλεία που χρειάζεσαι για να αφιερωθείς στην αναζήτηση της απόλυτης περιπέτειας.

Το ύψος της σέλας είναι στα 83cm, επιτρέποντας σε έναν αναβάτη με ανάστημα άνω του μετρίου να πατά γερά τα πόδια του στο έδαφος (άρα και να χειρίζεται με μεγαλύτερη ευκολία τη μοτοσικλέτα), ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ των 23 λίτρων προσφέρει αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων και ανακουφίζει οδηγό και συνεπιβάτη, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος της εύρεσης πρατηρίου βενζίνης.  

Η έκδοση TT Travel σε προϊδεάζει για περιπέτεια στην έρημο, κάτι που οφείλεται στον ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό της, ονόματι Sabbia Namib (Sabbia σημαίνει «άμμος» στα ιταλικά). Η τιμή της μοτοσικλέτας ξεκινάει από τα 13.150€ και μπορείτε να δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της εδώ.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης