του Νίκου Τσαμάνδουρα 

Το νέο ρετρό μοντέλο της MV Agusta αλλάζει, αλλά μόνο χρωματικά, με τις αποφάσεις για τους χρωματικούς συνδυασμούς να έρχονται από το κοινό των Ιταλών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε, έκανε αίσθηση, βραβεύτηκε και τώρα έφτασε η ώρα να φρεσκαριστεί. Ο λόγος για το Superveloce 800, ή σαν να λέμε το F3 των 148 ίππων με την εντελώς διαφορετική εικόνα, που, παρά τη σύγχρονη τεχνολογία που κρύβει εντός, εμφανισιακά μάς πάει δεκαετίες πίσω. Μάλιστα η ανανέωση του Superveloce 800 έρχεται με την επανέναρξη της γραμμής παραγωγής της MV μετά το ιταλικό lockdown. 

Σύμφωνα με τον Adrian Morton, διευθυντή του τμήματος σχεδιασμού, οι αποφάσεις για τους χρωματικούς συνδυασμούς προέκυψαν από το κοινό και τους εισαγωγείς της εταιρείας από το Varese ανά τον κόσμο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοινός τόπος και των δύο νέων χρωματικών επιλογών είναι το βαμμένο χρυσό πλαίσιο, με τις διαφοροποιήσεις να είναι στα πλαστικά του φέρινγκ. Κόκκινο και ασημί στην πρώτη περίπτωση, για να θυμίζει τα ένδοξα αγωνιστικά χρόνια του Agostini, μαύρο ματ και μεταλλικό στη δεύτερη, ένας φόρος τιμής και πάλι σε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά αυτή τη φορά σε εκείνη της Formula 1 της δεκαετίας του 70΄. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης