Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Toprak Raztaglioglu είναι το νέο καυτό όνομα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike καθώς ο Ο Razgatlioglu είναι επτά βαθμούς μπροστά από τον Rea στη βαθμολογία του WSBKΤούρκος αναβάτης σαρώνει στο φετινό πρωτάθλημα. Στο τριήμερο που μας πέρασε στο Magny Cours της Γαλλίας, ο αναβάτης της Yamaha κυριάρχησε καθώς κέρδισε τους δύο από τους τρεις αγώνες και αύξησε τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας έναντι του Jonathan Rea.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Raztaglioglu παρόλα αυτά κατάφερε να κλέψει την παράσταση όχι για τις νίκες του αλλά για τα εκπληκτικά του endo – το φρενάρισμα δηλαδή με τον εμπρός τροχό που προκαλεί την ανύψωση του πίσω τροχού.

Όταν ο Toprak επισκέφτηκε το Ράντζο του Valentino Rossi.

Έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές ο Toprak με τα περίφημα endo του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος του πρώτου σκέλους του αγώνα ο Τούρκος αποφάσισε να περάσει την γραμμή του τερματισμού μεΘυμίζουμε ότι το WSBK θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στην καινούρια πίστα Mandalika της Ινδονησίας τον πίσω τροχό στον αέρα, κάνοντας ένα μεγαλοπρεπές endo. Φυσικά, όλοι έμειναν άναυδοι με το κατόρθωμα του Raztaglioglu αφού κάτι αντίστοιχο πολύ δύσκολα έχουμε ξανασυναντήσει στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ο Τούρκος της Yamaha ανάφερε ότι σκεφτόταν εδώ και καιρό να τερματίσει έναν αγώνα με αυτόν τον τρόπο. Πλέον ολοκλήρωσε ένα ακόμα από τα πράγματα που έχει να κάνει στη λίστα του και περιμένουμε τώρα τις επόμενες θεαματικές κινήσεις του “Stoprak” όπως είναι το παρατσούκλι του.

Ο τερματισμό με σηκωμένο τον πίσω τροχό στο Magny Cours.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώθηκε ο Dovizioso στη Yamaha

Ένα βήμα παραπάνω από τη Yamaha στα ηλεκτρονικά βοηθήματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης