Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην κορυφή των πωλήσεων μοτοσικλετών τον μήνα Μάρτιο βρέθηκε το SYM VF125, ένα παπί το οποίο έχει Το VF125 είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς, κόκκινο, μπλε, λευκό και μαύρο.κερδίσει το κοινό με την σπορ εμφάνισή του, τον ισχυρό κινητήρα και φυσικά την οικονομία στο καύσιμο. Το VF125 κατάφερε να αφήσει πίσω του τόσο το Daytona DY125RS που μέχρι τώρα είχε τα πρωτεία, αλλά και τα δημοφιλή scooter της Honda όπως το PCX 125, αλλά και το δυναμικά ανερχόμενο ADV 350.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, στο πρώτο τρίμηνο του 2022 (Ιανουάριο-Μάρτιο) το VF125 βρίσκεται στην 3η θέση των πωλήσεων, ενώ κατέχει την πρώτη θέση στην κατηγορία των παπιών. Τι κάνει όμως το παπί της SYM να ξεχωρίζει; Το βασικό στοιχείο που το κάνει να διαφέρει είναι η εμφάνιση η οποία παραπέμπει στις σπορ μοτοσικλέτες με επιφάνειες carbon υφής, δυναμικές γραμμές στο εσωτερικό της ποδιάς, αεροδυναμική αεροτομή στο πίσω μέρος και ένα διακοσμητικό χωροδικτύωμα κόκκινου χρώματος. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED με DRL φώτα ημέρας και τα φλας είναι ενσωματωμένα.

Σπορ όργανα με αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακή οθόνη.

Ο κινητήρας του VF125 είναι ένας αερόψυκτος, μονοκύλινδρος 123 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 9,7 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 8,7Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Keihin, ενώ τη μετάδοση έχει αναλάβει 4τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας φυσικά ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5 έχοντας πολύ χαμηλή κατανάλωση με την SYM να αναφέρει 1,68 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος αποθήκευσης ανοίγει με διακόπτη από το τιμόνι.

Η τιμή του VF125 είναι στα 2.275€

Στις αναρτήσεις το VF125 είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 26mm και δύο αμορτισέρ λαδιού-αερίου πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα ατσάλινο πλαίσιο σωληνωτό τύπου ραχοκοκκαλιάς με αυξημένη ακαμψία. Τα φρένα αποτελούνται από ένα δίσκο 220mm εμπρός και έναν δίσκο πίσω επίσης 220mm με μεταλλικά σωληνάκια και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με tubeless ελαστικά, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας περιορίζεται στα 115 κιλά γεμάτη.

Το κορυφαίο παπί VF125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM στην τιμή των 2.275€.

Το πίσω ελαστικό είναι διάστασης 120/70-17.

ΔΙΑBΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το παπί της Daytona που προτιμούν οι επαγγελματίες

Μοναδική εμφάνιση, μοναδικές επιδόσεις για το Zontes M310

New kid in the block από την SYM με το FNX 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης