Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, το 6ο SYM Road Trip ολοκληρώθηκε με απόλυτη Οι συνεργάτες της SYM Ελλάδος συνάντησαν αντιπροσώπους της εταιρίας σε όλες τις βαλκανικές πόλεις.επιτυχία. Το SYM Balkan Ride Tour 2021 συγκέντρωσε συνεργάτες από όλη την Ελλάδα οι οποίοι οδήγησαν τα scooter της εταιρίας με στόχο τόσο να νιώσουν την εμπειρία του ταξιδιού, όσο και να έρθουν πιο κοντά με τους αντίστοιχους συνεργάτες στις χώρες των Βαλκανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Road Trip ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και πρώτη στάση είχε την Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Από εκεί, τα 24 scooter SYM MAXSYM 400 και MAXSYM TL 508 ανηφόρισαν προς τη Ρουμανία με στάσεις στο Βουκουρέστι και στις πόλεις Brasov και Arad. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να επισκεφτούν και τον περίφημο Πύργο του Δράκουλα σε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Βροχή και κρύο ήταν μέσα στο μενού του καιρού στη διάρκεια του ταξιδιού.

Πάνω από 3.000 χιλιόμετρα για τα scooter της SYM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η… άνοδος ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η επιστροφή με πρώτη στάση το Βελιγράδι στη Σερβία. Λίγο πριν περάσουν τα σύνολα επισκέφτηκαν τη Βόρεια Μακεδονία με τελικό προορισμό πάλι τη Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι κράτησε 12 ημέρες και τα 24 scooter διάνυσαν 3.000 χιλιόμετρα διασχίζοντας έξι χώρες. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε μια από τις πιο όμορφες διοργανώσεις η οποία κάθε χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Περισσότερες πληροφορίες για το SYM Balkan Ride Tour 2021 θα βρείτε ΕΔΩ.

Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Road Trip.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

25 ημέρες, 11.500Km, 14 χώρες με ένα SYM HD300

Τον Αύγουστο διαθέσιμο το ανανεωμένο SYM TL508

Το 6o SYM Road Trip ταξιδεύει στα Βαλκάνια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης