Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ξεκίνησε ακόμα ένα πολύ σημαντικό ταξίδι αυτήν τη φορά με προορισμό το θρυλικό Dakar. Ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος/φωτογράφος έβαλε στόχο να κατακτήσει τις πασίγνωστες διαδρομές της Βορειοδυτικής Αφρικής και να φτάσει με το Daytona Rockstar 500 στην πόλη που συνέδεσε το όνομα της με τον πιο σκληρό αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαγικά μέρη στη Δυτική πλευρά της Αφρικής.

Ο Μητσάκης ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την Βόρεια Ιταλία. Από εκεί με πλοίο μεταφέρθηκε στο Μαρόκο όπου ξεκίνησε την περιπέτειά του στους δρόμους και τις ερημικές τοποθεσίες της Σαχάρας. Οι αμμοθύελλες, οι υψηλές θερμοκρασίες και τα σκληρά οδοστρώματα αποτέλεσαν πρόκληση τόσο για τον αναβάτη, όσο και για τη μοτοσικλέτα η οποία ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και έφτασε τελικά στον προορισμό της.

Στη μέση της ερήμου Σαχάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού διέσχισε το Μαρόκο, ο Κωνσταντίνος Mητσάκης και η Rockstar 500 πέρασαν στη Μαυριτανία και από εκεί στη Σενεγάλη όπου ήταν και ο τελικός προορισμό, το Dakar. Πλέον, ξεκινάει το δεύτερο μέρος του ταξιδιού που σηματοδοτεί την επιστροφή του Μητσάκη και της Daytona Rockstar 500 στην Ελλάδα, με το δικύλινδρο scrambler να ξεπερνάει κάθε όριο και προσδοκία!

Δεν κατάλαβε τίποτα το Rockstar 500 στις δύσκολες προκλήσεις του ταξιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Level Up από την Daytona by Zontes με τα νέα μοντέλα 350

Με το Daytona Explorer 125 βλέπεις με άλλο μάτι την πόλη σου

Το Daytona Rockstar 500 πάει στο Dakar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης