Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα scooter όλων των εποχών, ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τα προηγμένα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά, τα οποία διασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα ασφάλειας.

Ο δυνατός κινητήρας και το πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα Beverly και θέτουν ψηλά τον πήχη όσον αφορά στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Τα μοντέλα της οικογένειας Beverly διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο βασικού εξοπλισμού, όπως δικάναλο ABS που συνεργάζεται με δύο δισκόφρενα διαμέτρου 240 και 300mm, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR, τηλεχειριστήριο που ανοίγει τη σέλα και ενεργοποιεί το μηχανισμό εντοπισμού Bike Finder, αλλά και πρακτική θύρα USB στο ντουλαπάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ήδη υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας ενισχύονται από τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει δύο κράνη full-face και την άμεσα προσβάσιμη τάπα ρεζερβουάρ στο κεντρικό τούνελ για εύκολο ανεφοδιασμό. Το Beverly 300 είναι εφοδιασμένο με μονοκύλινδρο 4χρονο, 4βάλβιδο κινητήρα 278cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό, όντας αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση. Η κορυφαία έκδοση Beverly Sport Touring 350 συνδυάζει τον κομψό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με μια σπορ εμφάνιση και κορυφαίες επιδόσεις. Είναι εξοπλισμένο με τον καινοτόμο κινητήρα των 330cc, μία μονάδα που σχεδιάστηκε για να αποδώσει τη μέγιστη ισχύ ενός κινητήρα 400cc αλλά με το μέγεθος και τα επίπεδα εκπομπών και κόστους χρήσης ανάλογα με εκείνα των 300cc.

Ένα Beverly μπορεί να σε οδηγήσει σε κάθε μικρή ή μεγάλη διαδρομή με αξιοπιστία και άνεση, πάντα με το αυθεντικό στυλ Piaggio. Και τώρα -και μέχρι 30/6- η γκάμα Beverly 300/350 είναι ακόμα πιο προσιτή, με τιμές που ξεκινούν από τα 3.990€! Ανακάλυψε την προσφορά στο piaggio.com ή σε ένα σημείο πώλησης Piaggio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης