του Νίκου Βιτσιλάκη

Mετά το μικρό Medley 150, που έμεινε στα χέρια μας κάτι παραπάνω από δύο μήνες, η Piaggio Hellas μας παραχωρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τη ναυαρχίδα της γκάμας της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία δοκιμής ενός μοντέλου από τον ειδικό τύπο κρατάει μια εβδομάδα και μέσα σε αυτή θα πρέπει να βγουν κάποιες πρώτες εντυπώσεις. Μια δοκιμή μακράς διαρκείας, όμως, είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να “ζήσουμε” με το μοντέλο, να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα μαζί του και εκ του ασφαλούς να μπορούμε να βγάλουμε τελικά -και πιο σίγουρα- συμπεράσματα. Όπως έγινε και με το συμπαθέστατο και -όπως αποδείχθηκε- λίαν τίμιο Medley S 150, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ και εδώ.

New kid in town

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σελίδα μας καλωσορίζει το Beverly 350 ΑΒS/ASR Police, το οποίο μας παραχωρήθηκε με μόλις 379 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη της αντιπροσωπείας Francesco. Μη σας μπερδεύει ο όρος Police στον τίτλο του, δεν είναι κατασκευασμένο για ..αστυνομική χρήση αλλά προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στην Piaggio και την Police, τη διάσημη ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στα γυαλιά ηλίου. Βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα, Nero Mat Carbon το ονομάζει η Piaggio, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα 350 της γκάμας σε κάποια σημεία, διαθέτοντας λεπτομέρειες σε μαύρο “γυαλιστερό” χρώμα, ζάντες με ασημί φινίρισμα και διάφανη ζελατίνα σε μπλέ απόχρωση. Κινητήρια μονάδα παραμένει ο γνωστός υγρόψυκτος τετραβάλβιδος των 330cc, που αποδίδει 30.2 ίππους στις 8.250rpm και 2,9kgm ροπής 2.000 στροφές χαμηλότερα (6.250rpm).

Ήδη έχουμε κάνει μαζί του περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα, αλλά και το πρώτο service των 1.000Km, ανακαλύπτοντας μερικούς από τους λόγους που το έχουν αναδείξει σε best seller στην κατηγορία του. Τους υπόλοιπους θα τους ανακαλύψουμε στην πορεία, όσο περνούν οι μέρες τόσο και πιο πολύ το χρησιμοποιούμε, βοηθάει και ο καιρός βλέπετε γιατί αρκετά μας έχει ταλαιπωρήσει τους τελευταίους μήνες.

Μείνετε συντονισμένοι, επανερχόμαστε λίαν συντόμως με τις πρώτες μας βιωματικές εντυπώσεις. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης