Όποιος βρέθηκε μπροστά σε αυτή τη συνάντηση, τότε πραγματικά θα έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Μιλάμε για Τα λόγια είναι περιττά για τον ήχο του V12 της 250 GTO.την υπέρτατη δόση αυτοκινητιστικής τελειότητας καθώς στους δρόμους της Αγγλίας βρέθηκαν μία Ferrari 250 GTO του 1962 και μία Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Ιδιαίτερα η Ferrari είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, καθώς πρόκειται για ένα από τα δύο μοντέλα που κατασκευάστηκαν για αγωνιστική χρήση. Μιλάμε για ένα όχημα αξίας πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ με τον απίθανο κινητήρα Colombo V12 και τον ήχο που σου παίρνει το μυαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έργο τέχνης αξίας 50.000.000€!

Τέτοια οχήματα σίγουρα δεν βλέπεις κάθε μέρα στον δρόμο

Το συγκεκριμένο Ferrari ανακατασκευάστηκε από τον Joe Macari, ειδικό σε μοντέλα της Ferrari, και ήρθε στην Η πρώτη Ferrari 250 GTO που κατασκευάστηκε για αγωνιστική χρήση.αρχική του μορφή, δίνοντας σε όλους εμάς ίσως το καλύτερο soundtrack που έχουμε ακούσει ποτέ. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από την Bugatti στο πρώτο μισό, ενώ αργότερα αλλάζει και η κάμερα πηγαίνει μέσα στην GTO. Μιλάμε για τη συνύπαρξη 28 σπάνιων κυλίνδρων στην πιο αυτοκινητιστική νιρβάνα που έχουμε δει στο YouTube τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε ήχο από μια εξαιρετικά σπάνια Ferrari

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μοναδικές Ferrari του Gianni Agnelli

Μία τέτοια Bugatti Chiron θα έρθει στην Ελλάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης