Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο 11χρονος Πάνος Κολλάρος αγωνίστηκε στην Ιταλία στην πίστα της Pomposa, για τον 3ο Γύρο του ΙταλικούΟ Κολλάρος θα αγωνιστεί στον τελικό CIV Junior Ohvale 110 με wildcard συμμετοχή. Πρωταθλήματος CIV Junior και την κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc. Ο Έλληνας αναβάτης είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά το Πρωτάθλημα με δύο νίκες στον 1ο Γύρο και έφτασε στην Pomposa διεκδικώντας τον Τίτλο, από τους Ιταλούς συναθλητές του, οι οποίοι βέβαια με τις διακοπές των σχολείων είχαν πολύ περισσότερες ώρες προπόνησης σε πολλές πίστες της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πρόβλημα προέκυψε την Πέμπτη το βράδυ στη μεταφορά όλου του εξοπλισμού του Trofeo, που τελικά έφτασε στην πίστα το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα οι δοκιμές που περίμενε με αγωνία ο Πάνος, να περιοριστούν σε ένα δεκάλεπτο. Την Κυριακή στο Ζέσταμα έδειξε την ταχύτητά του για άλλη μια φορά, με τον 2ο ταχύτερο γύρο και έτσι έφτασε στην εκκίνηση του 1ου Αγώνα με προσδοκίες για κάτι καλό. Στον πρώτο γύρο του Αγώνα πίεσε πολύ για να είναι κοντά στους δύο πρώτους και δεν κατάφερε να αποφύγει έναν συναθλητή του που έπεσε μπροστά του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει μετά από πτώση και ελαφρύ κτύπημα στα πλευρά.

Στον 2ο Αγώνα της ημέρας, πάλεψε με τον πόνο και έδωσε μάχη με τρεις αναβάτες για την 3η θέση, τερματίζοντας τελικά στη 5η, μισό δευτερόλεπτο από τη θέση βάθρου. Ο Πάνος Κολλάρος πήρε την 4η θέση της βαθμολογίας με 87 βαθμούς, έναντι 89 του Ricardo Scisciani, μια θέση που θα έπαιρνε άνετα αν απλά τερμάτιζε τον 1ο Αγώνα της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας αναβάτης δήλωσε: «Για μένα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία γιατί γνώρισα ένα αγωνιστικό επίπεδο που δεν το φανταζόμουν. Έκανα πολλούς φίλους και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό και τα 3 βάθρα και θέλω να έρθει η συνέχεια. Πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον προπονητή μου, που ειδικά στον τελευταίο Αγώνα ανέχτηκαν όλα όσα ζητούσα μέχρι και λίγο πριν την εκκίνηση. Θα ετοιμαστώ τώρα για τη νέα εμπειρία του Τελικού του CIV».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης