Στην Ελλάδα το DTX 360 της Kymco

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 15:06
Στην Ελλάδα το DTX 360 της Kymco

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα scooter στην γκάμα της Kymco είναι το DT X360 το οποίο περιμέναμε Το DT X360 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, πράσινο/μαύρο, πορτοκαλί/μαύρο και γκρι/μαύρο.αρκετό καιρό τώρα να έρθει στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα maxi scooter το οποίο παρουσιάστηκε περίπου έναν χρόνο πριν και διαθέτει μερικά πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Στο κομμάτι του κινητήρα, το DT X360 είναι εφοδιασμένο με το μονοκύλινδρο σύνολο των 321 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 28,6 ίππους και 31Nm ροπής. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος του scooter είναι στα 175 κιλά. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης το οποίο απενεργοποιείται αν το θελήσει ο αναβάτης.

Αιχμηρές γραμμές και χαρακτήρας... adventure για το νέο scooter της Kymco.

Η τιμή του DT X360 είναι στα 5.690€

Εκεί που διαφοροποιείται το scooter της Kymco είναι στην εργονομία και στα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά Το DΤ X360 ουσιαστικά τοποθετείται στην κατηγορία crossover scooter.που διαθέτει. Σε πρώτο πλάνο είναι το εμπρός ρύγχος στη μάσκα το οποίο παραπέμπει σε adventure μοντέλα. Τα ελαστικά είναι διπλού χαρακτήρα με δυνατότητα κίνησης στο χώμα, ενώ το τιμόνι είναι ψηλά τοποθετημένο και αρκετά φαρδύ.

Το παράδοξο στην περίπτωση του DT X360 είναι ότι οι αναρτήσεις δεν έχουν μεγαλύτερες διαδρομές για να το κάνουν πιο ελκυστικό στις εκτός δρόμου διαδρομές. Όπως και να έχει, έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με έναν εξοπλισμό υψηλού επιπέδου. Διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ψηφιακό πίνακα με έλεγχο από την αριστερή πλευρά του τιμονιού, δύο USB θύρες, LED φωτιστικά σώματα και μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα για αποθήκευση σε δύο full face κράνη.

Το βίντεο παρουσίασης του Kymco DT X360.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είδε το Agility 300 στις Κυκλάδες;

Ώρα για περιπέτεια με το Voge 300DS

Με αρκετές αλλαγές το νέο Kymco X-Town 300i

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 15:06