Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της πορείας της καθώς δεν έχει σταματήσει μέσα στοΣτις 5 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του Tiger Sport 660. 2021 να μας παρουσιάζει νέα μοντέλα και νέα project. Τελευταία της κίνηση είναι η παρουσίαση του μεσαίου sport adventure μοντέλου Tiger Sport 660 το οποίο περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να αποκαλυφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο μοντέλο το είχαμε δει με καμουφλάζ στο τέλος του καλοκαιριού και από την πρώτη στιγμή έγινε κατανοητό πως πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον μοντέλο για την ελληνική αγορά. Η μοτοσικλέτα σε πρώτη φάση έρχεται με τροχούς 17 ιντσών και ελαστικά δρόμου, ωστόσο δεν αποκλείεται σε δεύτερη φάση να δούμε και ένα πιο… χωμάτινο μοντέλο με 19 ιντσών τροχό εμπρός.

Μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Triumph πριν την επίσημη παρουσίαση του Tiger 660.

Δεν αποκλείεται να δούμε και μια πιο χωμάτινη έκδοση του Tiger 660 το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί το Tiger Sport 660 είναι ο γνωστός τρικύλινδρος που φοράει το Trident. Η Η τεχνολογία δε θα λείπει από το μικρό Tiger με συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.απόδοσή του είναι 81 ίπποι και η ροπή 64Nm, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και σύστημα γκαζιού Ride-B-Wire. Στις αναρτήσεις έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41mm της Showa και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Nissin.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, από τις εικόνες που διέρρευσε η Triumph φαίνεται το εμπρός μέρος. Η μάσκα είναι αρκετά αιχμηρή και να ξεχωρίζει σε σχέση με το μεγαλύτερο Tiger 850. Στις 5 Οκτωβρίου θα μάθουμε τα πάντα για το νέο Tiger Sport 660 όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του διαδικτυακά.

Το βίντεο παρουσίασης του καμουφλαρισμένου Tiger 660.

 

Με καμουφλάζ είδαμε τη μοτοσικλέτα στο τέλος Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει την πιο έξυπνη κίνηση η Triumph με νέο sport adventure μοντέλο

Θρύλος του motocross δοκιμάζει τη νέα Triumph Tiger 1200

Το νέο cafe racer της Triumph έρχεται με 180 ίππους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης