Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η εποχή που τα παπιά είχαν τον πρώτο λόγο όσον αφορά τις πωλήσεις δικύκλων στη χώρα μας έχειΗ τιμή του είναι στα 2.095€. περάσει ανεπιστρεπτί. Απόδειξη αυτού είναι ότι στις πωλήσεις μοτοσικλέτας τους πρώτους πέντε μήνες του 2022 στην πρώτη εικοσάδα των προτιμήσεων συναντάμε μόλις δύο παπιά και τα υπόλοιπα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και στην δύσκολη και απαιτητική κατηγορία των επαγγελματικών δικύκλων για διανομές τα scooter δείχνουν να κερδίζουν έδαφος σε σχέση με τα παπιά. Αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις του Daytona Cargo 125 το οποίο έχει ξεπεράσει ήδη το παπί VF125 της SYM και πλησιάζει πλέον το κορυφαίο σε πωλήσεις παπί Daytona DY125RS.

Οι χώροι φόρτωσης του Cargo έχουν γίνει έπειτα από εργοστασιακή μελέτη.

Το Daytona Cargo 125 είναι ένα μικρό και ευέλικτο επαγγελματικό scooter το οποίο έρχεται να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος του επαγγελματία στην καθημερινότητα. Η πρακτικότητα και οι μεγάλοι χώροι φόρτωσης είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του Cargo το οποίο είναι ιδανικό για μεταφορά μικρών και μεγάλων αντικειμένων. Στο πίσω μέρος υπάρχει χώρος φόρτωσης χάρη στην αναδιπλούμενη σέλα, το επίπεδο πάτωμα μήκους 40 εκατοστών βοηθάει επίσης στη φόρτωση, ενώ και κάτω από τη σέλα μπορεί κάποιος να φιλοξενήσει αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσιτό και οικονομικό στην απόκτηση και τη συντήρηση.

Αξιόπιστος και οικονομικός κινητήρας

Ο κινητήρας του Cargo 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,5 ίππους καιΤο πλαίσιο είναι ενισχυμένο για μεγαλύτερη αντοχή στη σκληρή χρήση. 8Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός της Bosch και συμβάλει στην πολύ χαμηλή κατανάλωση των 2,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα που δίνει η Daytona. Το βάρος του scooter είναι 116 κιλά γεμάτο, ενώ έχει ικανές αναρτήσεις με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός με ρύθμιση προφόρτισης και δύο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS με δίσκο στον εμπρός τροχό των 12 ιντσών.

Στην ευχρηστία του scooter συναντάμε πλαϊνό στάντ, μαρσπιέ συνεπιβάτη, εργονομική θέση της τάπας του ρεζερβουάρ η οποία δεν απαιτεί εκφόρτωση και άγκιστρο αποσκευών στο εσωτερικό της μάσκας. Το Daytona Cargo 125 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Daytona στην τιμή των 2.095€ σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μαύρο. Το scooter μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος ισοδυναμίας αδειών οδήγησης (27 χρονών, 6 έτη δίπλωμα και 5 μαθήματα).

Απλά και χρηστικά τα όργανα του Cargo 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγγίξαμε το Daytona Versus 125e

Μια ηλεκτρική… Diva στο γκαράζ σας

Καινούρια ιστοσελίδα της Zontes στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης