Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πίσω στο 1923, σχεδόν 100 χρόνια πριν, η BMW Motorrad ξεκίνησε να κατασκευάζει ειδικά εξαρτήματα για Κάθε χρόνο η BMW Motorrad ανανεώνει τη χρωματική γκάμα της συλλογής Option 719.μοτοσικλέτες πελατών τις. Στο εργοστάσιο στο Βερολίνο οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της BMW λάμβαναν ειδικές παραγγελίες από πελάτες και με μεράκι σχεδίαζαν υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για να κάνουν τις μοτοσικλέτες τους μοναδικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη την εποχή, το εργοστάσιο είχε δώσει την κωδική ονομασία 719 στα συγκεκριμένα εξαρτήματα και ήταν σήμα κατατεθέν της ποιότητας και της μοναδικότητας για κάθε μοτοσικλέτα. Σήμερα, η BMW Motorrad θέλοντας να τιμήσει αυτή τη μοναδική παράδοση δημιούργησε μια συλλογή εξαρτημάτων την οποία ονομάζει Option 719. Σε αυτή τη συλλογή ο αναβάτης μπορεί να βάλει τη δική του προσωπική πινελιά με υψηλού επιπέδου εξαρτήματα μεγάλης δεξιοτεχνίας.

 

Η συλλογή του Option 719 περιλαμβάνει ιδιαίτερους χρωματισμούς, φρεζαριστά εξαρτήματα και σφυρήλατους τροχούς τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στα περισσότερα μοντέλα της BMW. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει από το εργοστάσιο να τοποθετηθούν ιδιαίτερα εξαρτήματα και χρωματισμοί της επιλογής του, ή αργότερα, όταν έχει πια έχει κάνει δική του την αγαπημένη του μοτοσικλέτα, να επιλέξει κάποιο εξάρτημα και να τοποθετηθεί πάνω στο δικό του μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Χειροποίητα εξαρτήματα και χρωματισμοί

Ένα ιδιαίτερο καπάκι κινητήρα Option 719 Billet Black, ένα σκουρόχρωμο Option 719 Club Sport, μια σέλα καφέ, οι ζάντες Option 719 Sport, οι μανέτες Spezial, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, η τάπα λαδιού και τα Option 719 Classic είναι μερικά από τα εξαρτήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς στη λίστα της BMW. Από την άλλη, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη δική του χρωματική επιλογή, όπως για παράδειγμα τη μαύρη μεταλλική Vintage ή την Option 719 Mars Red Matt ή την Cosmic Blue. Όλοι οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί ανήκουν στην οικογένεια Spezial και η διαδικασία βαφής είναι χειροποίητη.

Για όλη τη σειρά Option 719 μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν από τους επίσημους αντιπροσώπους της BMW Motorrad Hellas.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η R18 Transcontinental είναι η πιο παθιασμένη BMW που φτιάχτηκε ποτέ

Τι είναι το σύστημα ConnectedRide της BMW;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης