Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW σε πολλά από τα καινούρια της μοντέλα για το 2022 έχει τοποθετήσει ένα νέο σύστημα Πλοήγηση, μουσική, κλήσεις, μηνύματα, όλα εύκολα και απλά με το ConnectedRide.συνδεσιμότητας το οποίο ονομάζει ConnectedRide. Το εξελιγμένο σύστημα της BMW Motarrad έρχεται να κάνει ακόμα πιο άνετη την καθημερινότητα του αναβάτη, ενώ παράλληλα τον κρατάει ενήμερο για ότι συμβαίνει στη μοτοσικλέτα του, αλλά και στην επικοινωνία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς δουλεύει όμως το συγκεκριμένο σύστημα; Η λειτουργία του είναι απλή καθώς μέσω bluetooth θα συνδέσεις το smartphone σου με τη μοτοσικλέτα και θα απολαύσεις αμέτρητες παροχές. Μέσω της ειδικής εφαρμογής της BMW Motorrad θα έχεις εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η πλοήγηση, οι πληροφορίες της μοτοσικλέτας, στατιστικά στοιχεία και όλα αυτά στην TFT οθόνη του μοντέλου.

Η νέα βάση της BMW δίνει τη δυνατότητα χειρισμού μέσω της ροδέλας Multi Controller στο τιμόνι..

Στον προαιρετικό εξοπλισμό η βάση ConnectedRide Cradle

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από τις λειτουργίες της μοτοσικλέτας ο αναβάτης θα απολαύσει και τις συνήθεις λειτουργίες του Δυνατότητα ενημέρωσης και μέσω κράνους της BMW.smartphone όπως τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική, μηνύματα, ενώ μέσω του BMW Motorrad ConnectedRide θα βρει κανείς πολλαπλές εφαρμογές για να επεκτείνει την εμπειρία οδήγησης με ασφάλεια και άνεση.

Εκτός από την TFT οθόνη της μοτοσικλέτας και το smartphone, το BMW Motorrad ConnectedRide μπορεί να συνδεθεί και με το ειδικό κράνος της BMW στο οποίο μπορεί κανείς να έχει τις απαραίτητες πληροφορίες. Μάλιστα, ο χειρισμός γίνεται μέσω της ροδέλας Multi Controller στο τιμόνι για να απολαύσεις επικοινωνία, μουσική και πολλά ακόμα χωρίς να αποσπάς την προσοχή σου από το δρόμο. Η BMW επίσης προσφέρει μια ειδική βάση ConnectedRide Cradle στην οποία τοποθετείς το smartphone σου και μπορείς να το χειριστείς μέσα από το Multi Controller στο τιμόνι.

Η παρουσίαση του ConnectedRide της BMW.

 

Το κορυφαίο S1000XR με τους 165 ίππους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίξτε μια καλύτερη ματιά στο ηλεκτρικό BMW CE 04

Πέντε χρόνια εγγύηση στα νέα μοντέλα BMW Motorrad

Η BMW ενισχύει το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης στις μοτοσικλέτες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης