Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι από τις πλέον ενεργές εταιρείες όσον αφορά τις καινούριες τις μοτοσικλέτες. Μετά το Επιτέλους το μεγάλο adventure της Triumph αποκτά χαρακτήρα.επιβλητικό Speed Triple RR και το Tiger Sport 660, τα οποία μας έδειξε σε μορφή πρωτότυπου, έρχεται η σειρά του Tiger 1200 να πάρει τον χρόνο του στα teaser βίντεο της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μικρό βίντεο εμφανίζεται το νέο Tiger 1200 να κάνει «όμορφα» πράγματα στο χώμα με σούζες και πλαγιολισθήσεις σαν να είναι ένα καλοσχεδιασμένο enduro. Η καινούρια adventure μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι πιο ισχυρή και σίγουρα πιο ελαφριά κοιτάζοντας πλέον περισσότερο την κατηγορία των Honda Africa Twin και BMW GS1250.

Μεγαλύτερο στοίχημα της Triumph στο Tiger ήταν η μείωση του βάρους.

Με κινητήρα 140 ίππων και άξονα στη μετάδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος σε σειρά 1.200 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει 140 ίππους, ενώ τοΈτοιμο να… λερώσει την ποδιά του είναι το νέο Tiger. βάρος αναμένεται να είναι κοντά στα 225 κιλά. Στα ηλεκτρονικά περιμένουμε πολλά σύγχρονα συστήματα όπως ρυθμιζόμενο traction control, cruise control και ημι-ενεργητικές αναρτήσεις, ωστόσο δεν νομίζουμε ότι η Triumph θα έχει κάποιο σύστημα ραντάρ στο νέο Tiger.

Το βήμα προς το «χώμα» πάντως είναι σημαντικό για την Triumph καθώς ήδη έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάσει σειρά enduro και motocross μοντέλων. Αυτό σημαίνει ότι πιο εύκολα θα κάνει και τις adventure μοτοσικλέτες πιο χωμάτινες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το νέο μεγάλο Tiger καθώς από ό,τι φαίνεται έχει βρει την ταυτότητά του.

Το μικρό teaser βίντεο της Triumph:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει την πιο έξυπνη κίνηση η Triumph με νέο sport adventure μοντέλο

Το cafe racer της Triumph θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο

Η Triumph μπαίνει στο… χώμα με τη βοήθεια δύο θρυλικών αναβατών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης