Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW αποκάλυψε την γκάμα των μοντέλων της για το 2022 με μικρές αλλαγές στα περισσότερα μοντέλα Από τον Αύγουστο του 2021 διαθέσιμα τα νέα μοντέλατης. Οι αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν κυρίως με τις χρωματικές επιλογές και τον εξοπλισμό ο οποίος όπως πάντα είναι κορυφαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σειρά μοτοσικλετών GS και συγκεκριμένα στο μικρό G310 σταματάει η παραγωγή της επετειακής έκδοσης 40 Years και δημιουργείται μια νέα έκδοση Triple Black. Το ίδιο συμβαίνει με τα F750GS και F850GS. Στην έκδοση G310R η BMW προχώρησε σε σημαντικές χρωματικές αλλαγές προσφέροντας πλέον μια έκδοση Passion με κόκκινες ζάντες.

Το R18 Classic αποκτά νέο σύστημα στις βαλίτσες.

Το επίπεδο του εξοπλισμού είναι απλά αξεπέραστο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σειρά R nineT έχουμε προορατικά την προσθήκη ελαστικών εκτός δρόμου στην έκδοση Scrambler, ενώ ηΜόλις με επιπλέον 50 ευρώ τοποθετείς τα χωμάτινα ελαστικά στο Scrambler R nineT έκδοση GS αποκτά μια μπλε μεταλλική έκδοση στη θέση της 40 Years. Τα R18 αποκτούν δύο καινούριους χρωματισμούς, έναν κόκκινο και έναν ασημένιο 719 Galaxy. Στον εξοπλισμό δίνεται πλέον η δυνατότητα χρησιμοποίησης του πακέτου 719 AERO το οποίο περιλαμβάνει καπάκια κεφαλών, κάλυμμα κινητήρα από αλουμίνιο και ζάντες AERO και ICON.

Στο τουριστικό R1250RT εκτός από το σύστημα αυτόματα ρυθμιζόμενου Cruise Control μέσω ραντάρ, συναντάμε βελτίωση της οθόνης A-Kombi και αναβάθμιση στο λογισμικό των κουμπιών. Τέλος, στο κορυφαίο S1000XR έχουμε νέο racing χρωματισμό από το τμήμα M της BMW.

Τα μοντέλα 2022 της BMW.

 

Όλα τα νέα μοντέλα της BMW μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το διήμερο της BMW μέσα από ένα smartphone

Στην Ελλάδα η εξωτική BMW M1000RR

Ειδική έκδοση BMW F900R Force στη Γαλλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης