του Νίκου Βιτσιλάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2018 η κυκλοφορία του ριζοσπαστικού Niken έφερε μια νέα οδηγική εμπειρία στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και από το 2019 η νέα έκδοση GT θέλει να προσθέσει στο μενού και τις τουριστικές αναζητήσεις…

Εξοπλισμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών, το εξωγήινης εμφάνισης Niken εμφανίστηκε στο προσκήνιο προκειμένου να αυξήσει το κοινό της μοτοσυκλέτας. Και όπως διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι (δείτε εδώ), οι δύο μπροστινοί τροχοί όντως δίνουν αυξημένα περιθώρια κλίσεων ακόμα και σε δρόμους που δεν προσφέρουν την κατάλληλη πρόσφυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση GT, που μας έρχεται τον νέο χρόνο, προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα παρέχοντας δυνατότητες για μεγαλύτερα ταξίδια σε συνδυασμό με αυξημένα επίπεδα άνεσης, ειδικά για τον συνεπιβάτη. Ο μεγαλύτερου ύψους ανεμοθώρακας, που δυστυχώς δεν ρυθμίζεται, προσδίδει καλύτερη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και το νέας σχεδίασης πίσω τμήμα της διαιρούμενης σέλας, σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες χειρολαβές της βάσης για σχάρα, αυξάνει τα περιθώρια άνεσης του συνεπιβάτη. Δύο βαλίτσες 25 λίτρων από «ημιμαλακό» υλικό βελτιώνουν την όλη ευχρηστία και πρακτικότητα, ενώ τα θερμαινόμενα γκριπ με τη ρυθμιζόμενη θερμοκρασία φροντίζουν τον αναβάτη τις μέρες με κρύο και βροχή (καλό θα ήταν να υπάρχουν και χούφτες στον στάνταρ εξοπλισμό).

Τέλος, υπάρχει μια πρόσθετη πρίζα 12V (δύο συνολικά), όπως επίσης και κεντρικό σταντ που εξυπηρετεί τόσο στη στάθμευση όσο και στις εργασίες συντήρησης αλυσίδας, επισκευής ελαστικού κ.λπ. Και για να ξέρει όλος ο κόσμος ότι οδηγείτε την έκδοση GT, το μοντέλο έρχεται σε δύο νέα και αποκλειστικά χρώματα: «Nimbus Grey» με μαύρο πιρούνι και «Phantom Blue» με χρυσαφί.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά Niken GT

• Ψηλότερος ανεμοθώρακας

• Νέα σέλα συνεπιβάτη

• Θερμαινόμενα γκριπ

• Πλαϊνές βαλίτσες 25 λίτρων

• Βάση πίσω σχάρας με χειρολαβή συνεπιβάτη

• Κεντρικό σταντ

• Δεύτερη πρίζα 12V

• Αποκλειστικά χρώματα

Διαθεσιμότητα

Τo Niken GT θα είναι διαθέσιμο τον Ιανουάριο του 2019 και σε άγνωστη προς το παρόν τιμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης