του Δημήτρη Διατσίδη
Φωτογραφία: Σπύρος Πατμανίδης
Η εκδήλωση της Track-Day.gr με τίτλο PowerDay στις Σέρρες, ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή οδηγών από όλην την Ελλάδα, αλλά και την Βουλγαρία, που αγνόησαν την πρόβλεψη για τρομερή ζέστη και βρέθηκαν στην καλύτερη πίστα των Βαλκανίων για να οδηγήσουν και να απολαύσουν τις σπορ μοτοσυκλέτες τους, να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες ή και για να μάθουν τα μυστικά της πίστας και της γρήγορης οδήγησης, ακολουθώντας τους πλοηγούς της οργάνωσης. Ψυχή των οργανωτών ο Γιώργος Χάλαρης φρόντισε ακόμη να υπάρχει και υπηρεσία μασάζ για όσους “πιάνονται” μετά από αρκετές ώρες οδήγησης στην πίστα!




Η Michelin ως χορηγός της εκδήλωσης φρόντισε να υπάρχουν άφθονα ελαστικά για όλους και ο Σπύρος Πατμανίδης με την ομάδα του κάλυψε τις φωτογραφικές ανάγκες όλων, γιατί κακά τα ψέμματα, όλοι θέλουν να ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πλαγιάσματά τους στις 16 στροφές της πίστας των 3.2 χλμ.



Ο καιρός σύμμαχος τελικά, με ένα σχετικά δυνατό αεράκι να δροσίζει οδηγούς και μηχανικούς και τελικά κανείς δεν κατάλαβε κάτι από καύσωνα ή υπερβολική ζέστη. Περισσότερο για πολύ καλές συνθήκες θερμοκρασίας μίλησαν όλοι, μαζί με καλή πρόσφυση από την άσφαλτο της πίστας.


