Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Motul είναι από τις εταιρείες που στηρίζουν έμπρακτα τους αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Δεν είναι Μέσα σε 24 ώρες τα 300 NSX Type S που φτιάχτηκαν για την Αμερική έγιναν καπνός! Το Νο001 μοντέλο πωλήθηκε για 900.000€!τυχαίο πως συμμετέχουν στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου για να αναδείξουν τα προϊόντα τους προσφέροντας την τεχνολογία τους στους μεγαλύτερους κατασκευαστές, αλλά ταυτόχρονα κερδίζει μεγάλη εμπειρία στις πίστες για να εξελίξει τα προϊόντα της στο κορυφαίο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από μερικές εβδομάδες η Acura (παρακλάδι της Honda) παρουσίασε την έκδοση Type S του NSX. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπορ μοντέλο, το οποίο κουβαλάει πάνω του μια τρομερή ιστορία, καθώς το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον θρύλο του Honda NSX και του Ayrton Senna.

Μόνο σε ψηφιακή μορφή σχεδιάστηκε το NSX Type S της Motul.

Ο σχεδιασμός είναι αφιερωμένος στο Acura Grand Prix of Long στην Αμερική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Motul γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια παρουσίασής της στους αγώνες και δεν θα μπορούσε να το κάνει Υπάρχει μάλιστα λίστα αναμονής περίπου 100 πελατών για να αγοράσουν το αυτοκίνητο των 145.000€ με τους 600 ίππους!καλύτερα με ένα ιδιαίτερο βάψιμο στο θρυλικό NSX. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της παρουσίασης του νέου Motul 300V αλλά και του αγώνα αυτοκινήτων Acura Grand Prix of Long, στον οποίο είναι μεγάλος χορηγός, παρουσίασε ένα μοναδικό σχέδιο του NSX με κόκκινο/λευκό χρωματισμό. Το αυτοκίνητο έχει μια vintage χροιά με αυτό το βάψιμο το οποίο υποστηρίζουν με απίθανο τρόπο οι ζάντες HRE με ματ χρυσό χρώμα.

Το NSX Type S βγήκε σε μόλις 300 μονάδες και όλα τα αυτοκίνητα είχαν προορισμό την αγορά της Αμερικής. Το συγκεκριμένο Motul Edition βγήκε μόνο σε ψηφιακή μορφή, αλλά είναι τόσο απίθανο που δεν αποκλείεται να το δούμε τελικά να κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό.

Πανέμορφο βάψιμο για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναπάντεχη νίκη για την Suzuki SERT Motul στον θρυλικό Bol’dor 2021

Το νέο 300V της Motul παρουσιάστηκε στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Motul βγάζει σειρά προϊόντων για τη δεκαετία το ’80

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης