Από την πρώτη παρουσίαση του Ace της Alpha τον περασμένο Δεκέμβριo έχουν περάσει μόλις μερικοί μήνες και η εταιρεία από την Καλιφόρνια ήδη προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου. Το νέο Jax είναι βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Ace αλλά αυτή τη φορά είναι ένα όχημα για κίνηση σε όλα τα τερέν.

Βασισμένο στο Ace, το νέο Jax είναι για περισσότερες περιπέτειες...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδανικό για αδρεναλίνη και εκτός δρόμου περιπέτειες

Το Jax είναι για τέσσερις επιβάτες σε αντίθεση με το Ace που είναι για δύο επιβάτες, με το μέγεθός του να Για σκληρή χρήση εκτός δρόμου προσανατολίζεται το Jax.πλησιάζει ένα Subaru Forester περασμένης γενιάς. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι δανεισμένος από το Ace με αυτονομία που αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα και εξαιρετικές επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα 100 Km/h από στάση έρχονται σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει ότι και αυτό το Alpha είναι γρήγορο.

Η κίνηση πλέον μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς με ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, ενώ στο εσωτερικό του παραμένει ίδιος με εκείνο του Ace με τον πίνακα οργάνων-tablet να αναλαμβάνει τον χειρισμό όλων των συστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία τεράστια οθόνη αφής στο κέντρο ελέγχει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Το Jax ακόμα είναι στο στάδιο της εξέλιξης, ωστόσο η Alpha αναφέρει πως το 2023 θα είναι διαθέσιμο και μάλιστα σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή των 31.270€!

Το promo βίντεο του Jax

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Jaguar ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία της

Το νέο Hyundai διαθέτει κινητή κονσόλα

Αποκαλύπτεται το νέο Nissan Qashqai

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης