Σε μερικές εβδομάδες αναμένουμε στους κινηματογράφους τη νέα ταινία του διάσημου Βρετανού κατασκόπουΗ σχέση της Land Rover με το brand James Bond ξεκίνησε το 1983. James Bond και όπως είναι φυσιολογικό οι προωθητικές ενέργειες αρχίζουν να φουντώνουν. Μπορεί η Aston Martin να μονοπωλεί τις επιλογές του Bond στις ταινίες, ωστόσο η Land Rover δε θα μπορούσε να μείνει μακριά από τον τρομερό κατάσκοπο.

Η JLR λοιπόν παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Defender V8 την οποία αφιέρωσε στον James Bond. Η έκδοση ονομάζεται Bond Edition και όχι, δε θα έχει τα γκάτζετ (αυτόματα όπλα και καθίσματα που εκτοξεύονται) που μας έχει συνηθίσει ο μυστικός πράκτορας στις ταινίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προτζέκτορας στους καθρέπτες δείχνει το λογότυπο του 007!

Σχεδόν 100.000 ευρώ θα κοστίζει το Defender V8 Bond Edition

Στο εξωτερικό, το Defender V8 Bond είναι βαμμένο μαύρο με τις ζάντες των 22 ιντσών να είναι επίσης μαύρες. Το Τα 300 Defender Bond θα είναι διαθέσιμα με την έναρξη της ταινίας στους κινηματογράφουςλογότυπο του “007” κυριαρχεί παντού, ακόμα και στο σύστημα infotainment στο οποίο εμφανίζεται μόλις το θέσεις σε λειτουργία. Το μοντέλο βασίζεται στο “μακρύ” 110 με τον κινητήρα V8 5.0 λίτρων να βρίσκεται κάτω από το καπό. Η απόδοσή του είναι 518 ίπποι και είναι ικανό να κάνει τα 0-100Km/h σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική αυτή έκδοση του Land Rover Defender θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες. Η τιμή του αναμένεται να ξεπερνάει τις 96.000€ και θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και ξεκινήσει η διανομή της ταινίας “No Time To Die”.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το Defender είναι ότι πιο cool έχουμε δει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Land Rover τιμάει το θρυλικό Camel Trophy

Πειραματίζεται με υδρογόνο η Land Rover

Αυτό είναι το κορυφαίο Range Rover Evoque

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης