Μπορεί το βάρος των περισσότερων εργοστασίων να έχει πέσει στην ηλεκτρική τεχνολογία και τις Τεχνικά χαρακτηριστικά για την ισχύ του συστήματος δεν έχουν ανακοινωθεί.μπαταρίες, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που επενδύουν και στο υδρογόνο. Η Land Rover μαζί με την Jaguar έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους για αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων μέχρι το 2036 με απώτερο στόχο μέχρι το 2039 όλη η παραγωγική τους διαδικασία να μην αφήνει κανένα αποτύπωμα CO2.

Το πλάνο ωστόσο της JLR δεν μένει εκεί, καθώς η φίρμα θέλει να επενδύσει και σε εναλλακτικά καύσιμα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η Land Rover όσον αφορά το Defender, το οποίο έχει μπει σε ένα πρόγραμμα δοκιμών που περιλαμβάνει κίνηση με τεχνολογία υδρογόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα υδρογόνου/μπαταριών της JLR.

Μέχρι το 2030 θα έχουν δημιουργηθεί 10.000 σταθμοί ανεφοδιασμού υδρογόνου

Σε ένα βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία φαίνεται το Defender Hydrogen να διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα Αυτό το σύστημα ενέργειας είναι ίσως το ιδανικό για το μέλλον της αυτοκίνησης.μπαταριών και υδρογόνου τα οποία συνεργάζονται με κυψέλες που παράγουν την ενέργεια μέσω της διάσπασης του υδρογόνου. Η ενέργεια αυτή αποθηκεύεται στις μπαταρίες και μέσω της EDU δίνει κίνηση στους τροχούς και σε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό πράγμα που εκλύει το Defender Hydrogen είναι νερό. Επίσης η Land Rover αναφέρει πως ανάμεσα στα οφέλη της τεχνολογίας είναι ο γρήγορος ανεφοδιασμός, οι ελάχιστες απώλειες σε ισχύ όταν υπάρχουν ακραίες καιρικές συνθήκες και η μεγάλη αυτονομία σε χιλιόμετρα.

Το βίντεο παρουσίασης του συστήματος:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούρια έκδοση του Jaguar E-Pace με σύστημα καθαρισμού του αέρα

Αυτό είναι το κορυφαίο Range Rover Evoque

Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Land Rover Defender

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης