Πολλοί λένε ότι οι ποδοσφαιριστές και τα γρήγορα αυτοκίνητα πάνε μαζί. Αμέτρητες είναι οι φορές πουΟ Beckham συνεχίζει να βάζει… γκολ στους τέσσερις τροχούς πλέον έχουμε δει κάποιον διάσημο ποδοσφαιριστή να βγαίνει από τη νέα του Ferrari, Lamborghini, Bentley έχοντας μόλις υπογράψει μια επιταγή πολλών χιλιάδων ευρώ για να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα.

Οι πιο μεστοί και ώριμοι πάντως ποδοσφαιριστές πάνε ένα βήμα παραπάνω και αποφασίζουν να αγοράσουν τη δική τους εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων. Αυτό έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham ο οποίος αποφάσισε να μπει μέτοχος στην Lunaz. Η premium εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων δέχτηκε με χαρά να παραχωρήσει το 10% των μετοχών της στον Άγγλο σούπερσταρ και πλέον πορεύονται μαζί στα projects της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εντυπωσιακή Rolls Royce Phantom της Lunaz.

Σε τρεις τομείς θα χωριστεί η εταιρεία του Beckham

Η Lunar ειδικεύεται στη μετατροπή πολυτελών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά με ότι πιο premium μπορεί να βρει Στόχος της Lunaz είναι να γίνει προμηθευτής ηλεκτροκινητήρων σε διάφορους κατασκευαστέςκανείς στην αγορά. Στο παρελθόν είχαν παρουσιάσει διαμάντια όπως μια Jaguar XK120s και η Rolls Royce Phantom Vs, ενώ η κορυφαία τους στιγμή ήρθε με την Bentley Continental S2. Το τελευταίο τους δημιούργημα είναι ένα Range Rover MkI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλάνο της Lunaz πάντως είναι να δημιουργήσει τρεις διαφορετικές πλατφόρμες εργασίας. Η πρώτη, η Lunaz Design θα αναλάβει να συνεχίσει αυτό που κάνει τώρα, δηλαδή να δημιουργεί πολυτελή αυτοκίνητα με ηλεκτρικό κινητήρα. Η δεύτερη είναι η Lunaz Applied Technologies η οποία θα ασχοληθεί με τη μετατροπή φορτηγών ή pick up οχημάτων σε ηλεκτρικά και τέλος η Lunaz Powertrain θα δημιουργήσει πακέτα ηλεκτροκινητήρων και μπαταριών που θα προμηθεύει διαφορετικούς κατασκευαστές.

Τα κεντρικά της Lunaz βρίσκονται στο Silverstone.

Το τελευταίο project ήταν ένα Range Rover MkI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Dream Team της Audi για το Dakar 2022

Ρεκόρ αυτονομίας με υδρογόνο από το Toyota Mirai

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης