Η Porsche ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο Taycan Cross Στα Macan και Cayenne έρχεται να προστεθεί το Taycan Cross TurismoTurismo. Το 2018 η συγκεκριμένη έκδοση είχε παρουσιαστεί μόνο ως πρωτότυπο αλλά τώρα η Porsche μέσω των social media και μέσω του Mark Webber ανακοίνωσε πως σε μερικές εβδομάδες θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο μοντέλο.

Ο 44χρονος Αυστραλός πρώην πιλότος της Formula 1 και πρεσβευτής της Porsche, αποκάλυψε πως πριν το τέλος Μαρτίου θα είναι έτοιμο το νέο Taycan, ενώ το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Το Cross Turismo αναμένεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το απλό Taycan παρέχοντας περισσότερο χώρο αποσκευών, ενώ θα είναι και λίγο πιο ψηλό σε σχέση με το απλό μοντέλο για να δικαιολογήσει τον όρο Cross.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλεκτρική Taycan Cross Turismo θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο

Με δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 522 ίππων

Φυσικά το νέο Cross Turismo θα είναι ηλεκτρικό. Θα διαθέτει τους δυο ηλεκτροκινητήρες που έχουμε Σύμφωνα με τον Webber η Taycan συμπεριφέρεται σαν σπορ αυτοκίνητο επιδόσεων…συναντήσει στο σεντάν Taycan, έναν στον εμπρός άξονα και έναν στον πίσω. Η συνολική τους απόδοση είναι 522 ίππους, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με το σύστημα δύο ταχυτήτων στον πίσω άξονα. Σίγουρα λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πλέον γρήγορα ηλεκτρικά SUV στον κόσμο. Η αυτονομία του Taycan αναμένεται κοντά στα 480 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτιση θα είναι εντυπωσιακά γρήγορη καθώς για το 80% της φόρτισης απαιτούνται μόλις 22,5 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Webber πάντως εντυπωσιάστηκε από το αυτοκίνητο δηλώνοντας ότι: «Συμπεριφέρεται σαν Porsche, έχει την αίσθηση μιας Porsche, μυρίζει σαν Porsche. Είναι ένα ολοκληρωμένο σπορ αυτοκίνητο, με περισσότερο χώρο και απόσταση από το έδαφος».

Εντυπωσιακό το πίσω μέρος της Taycan με full LED φωτιστικά σώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηλεκτρική Porsche σε τεστ αντοχής 1.000 χιλιομέτρων

Το παιχνίδι που θα πάρεις στο παιδί σου αλλά… θα παίζεις εσύ

Πήγε να πάρει την Porsche και τη βρήκε έτσι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης