Η πρόσφατη ανακοίνωση της Ferrari ότι ετοιμάζεται επίσημα να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Η LaFerrari ήταν ο αντικαταστάτης της Enzo Πρωτάθλημα Αντοχής το 2023 στη νέα κατηγορία Hypercar Le Mans έφερε στο φως και ένα νέο μοντέλο. Η ιταλική φίρμα όπως δείχνουν τα πράγματα ετοιμάζει τον αντικαταστάτη της LaFerrari. Μπορεί να της πήρε περίπου δέκα χρόνια, ωστόσο το νέο Hypercar της Scuderia είναι ήδη στο στάδιο της εξέλιξης και οι πρώτες εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Κάτω από το καμουφλάζ κρύβεται ένα εντελώς νέο υπεραυτοκίνητο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει για το νέο hypercar της Ferrari

Το νέο Hypercar της Ferrari αναμένεται να είναι βασισμένο στο αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα ετοιμάσει Μεγάλο βάρος θα δοθεί στην αεροδυναμική και τη συμπεριφορά στο δρόμογια το Le Mans. Θα είναι η πρώτη φορά μετά το μακρινό 1973 που οι Ιταλοί θα κατεβάσουν ένα αυτοκίνητό τους στη μεγάλη κατηγορία του πιο διάσημου αγώνα αντοχής στον κόσμο.

Το αυτοκίνητο δοκιμών που είδαμε στις πρώτες φωτογραφίες είναι βασισμένο στην LaFerrari. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο V12 της 812GTS των 6,5 λίτρων, ενώ είναι πιθανό να φέρει κάποιο σύστημα ηλεκτροκίνησης ανεβάζοντας την ισχύ κοντά στους 1.000 ίππους. Θυμίζουμε ότι η LaFerrari είχε απόδοση 963 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν, η Ferrari πάει να πάρει με ένα σμπάρο δύο τριγόνια καθώς μαζί με το αγωνιστικό Le Mans θα παρουσιάσει και ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο δρόμου.

Τα αγωνιστικά γονίδια της Ferrari θα λάμψουν στο συγκεκριμένο μοντέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ferrari στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων αντοχής

Πιο γρήγορο το μονοθέσιο της Ferrari

Ειδική έκδοση για πίστα της Ferrari 812

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης