Peugeot e-Expert, Citroen ë-Jumpy και Opel Vivaro-e ήταν οι μεγάλοι νικητές στα βραβεία «International Van of the Year 2021». Τα τρία μοντέλα του γαλλικού ομίλου απέσπασαν τον πολυπόθητο τίτλο για το κορυφαίο ελαφρύ επαγγελματικό van της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη σπουδαιότερη διάκριση στα επαγγελματικά οχήματα, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι καλύτεροι. Ο νικητής αναδεικνύεται από την ψήφο της αρμόδιας επιτροπής του IVOTY, που αποτελείται από 25 δημοσιογράφους (Ευρώπη, Ασία, Τουρκία) που εκπροσωπούν ισάριθμα περιοδικά εξειδικευμένα σε αυτή την αγορά.

Τα ηλεκτροκίνητα van του Group PSA επικράτησαν στον διαγωνισμό και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Έλαβαν 131 βαθμούς, έναντι 55 του δεύτερου Mercedes-Benz e-Sprinter και 36 βαθμών του τρίτου Ford Transit Trail/Active.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Xavier Peugeot, αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας Light Commercial Vehicles του Groupe PSA, δήλωσε για την επιτυχία: «Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση με τη σημαντικότερη διάκριση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία αποδεικνύει την επιτυχία των κόμπακτ van που κατασκευάζουμε και τα οποία εξελίχθηκαν με μοναδικό σκοπό η ηλεκτροκίνηση να μην περιορίζει σε καμία περίπτωση τη δουλειά των πελατών μας».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης